HITNO SAOPŠTENJE ZVEZDE PRED 3. MEČ SA PARTIZANOM
Košarkaši Crvene Zvezde, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

još jedno

HITNO SAOPŠTENJE ZVEZDE PRED 3. MEČ SA PARTIZANOM

Crno-beli su na korak od osvajanja prve titule regionalne lige od 2013, a crveno-beli se nadaju da će napraviti preokret i zadržati titulu

Objavljeno:

Crvena zvezda i Partizan večeras od 20.30 igraju treću utakmicu finala ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Crno-beli su na korak od osvajanja prve titule regionalne lige od 2013, a crveno-beli se nadaju da će napraviti preokret i zadržati titulu, iako se prednost 2:0 pokazala nedostižna baš u poslednja tri finala ABA lige u kojima su oni osvajali trofej.

KK Crvena zvezda je izdao još jedno saopštenje pre dtreću utakmicu finala, a prenosimo ga u celosti, bez izmena:

- Pred treću utakmicu finala regionalne lige KK Crvena zvezda Meridianbet je došao do saznanja da su se pojavile online/digitalne karte koje pojedinci pokušavaju da prodaju navijačima. Pozivamo sve navijače na oprez, jer sa falsifikovanim kartama ulaz u halu neće biti omogućen!

- Obaveštavamo sve navijače Crvene zvezde da za večerašnju utakmicu ne postoje online ulaznice – odštampane sa qr kodom, već samo regularne tickets.rs karte kupljene na blagajni. Ulaz u halu neće biti dozvoljen bez validne karte za večerašnju utajmicu! Svaki pokušaj bilo kakve malverzacije sa ulaznicama biće sankcionisan od strane obezbeđenja i organa reda! Navijajte fer i sportski i budite uz Crvenu zvezdu!

Bonus video:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.