JEDNA STVAR JE KLJUČNA: Oglasio se Obradović pred treći meč sa Crvenom zvezdom!
Željko Obradović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

najveći izazov

JEDNA STVAR JE KLJUČNA: Oglasio se Obradović pred treći meč sa Crvenom zvezdom!

Iskusni stručnjak apostrofirao atmosferu u "Pioniru"

Objavljeno: 16:02h

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović oglasio se pred treću utakmicu finala ABA lige protiv Crvene zvezde.

Iskusni stručnjak smatra da njegovi izabranici moraju da odigraju na najvišem nivou ukoliko žele da "završe posao" pred Zvezdinim navijačima.

- Znamo kako je igrati u Pioniru. Crvena zvezda će imati veliku podršku svojih navijača, moramo da se spremimo za tu atmosferu i moramo da budemo mirni. Da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu - rekao je Obradović, prenosi klub.

U seriji koja se igra do tri pobede, crno-beli vode sa 2:0, pošto su prva dva meča na svom terenu rešili u svoju koristi.

KK Crvena zvezda, KK Partizan
foto: Starsport©

- Znamo da nas deli još jedan taj korak, odnosno još jedna pobeda od toga da budemo prvaci ABA lige. Koliko je blizu, toliko je daleko naravno uz veliko poštovanje prema protivniku. Još jedno, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da vidimo kako će sve to da izgleda- istakao je Obradović.

Košarkaš crno-belih Zek Ledej je naveo da očekuje da će Zvezda odigrati snažno, a da njegova ekipa mora da se bori i uradi sve što trener bude tražio.

- Atmosfera je deo igre ovde, moraš da je prihvatiš, adaptiraš se na nju i igraš jako radeći sve što je potrebno. Uspeli smo da pobedimo ranije, pokušaćemo da pobedimo ponovo - poručio je Ledej.

Treći meč finalne serije ABA lige na programu je sutra od 20.30 u hali "Aleksandar Nikolić".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.