Legenda Partizana brutalno oplela po Dudi Ivkoviću: Nisi se bunio sve dok ti ova vlast nije dala da od KSS napraviš privatnu firmu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Baš žestoko

Legenda Partizana brutalno oplela po Dudi Ivkoviću: Nisi se bunio sve dok ti ova vlast nije dala da od KSS napraviš privatnu firmu!

Goran Grbović je svojstveno sebi bez dlake na jeziku u kolumni udario po trofejnom treneru
Objavljeno: 17:05h
foto: Dragan Kadić

Znate kada vam se dogodi u snu onaj osećaj da hoćete da kažete nešto, a ne možete da izgovorite pa onda počinjete da vičete bez glasa? U snu uskačem u studio i urlam stojeći ispred trofejnog golubara probajući da rasteram mavijane i tikire koje pušta pred široki auditorijum i lovim njegove preletače po kojima je poznat.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Pitam ga za sve ono ordenje i nagrade koje je dobio od svih vlasti kroz koje je prošao, prvo noseći crvene komunističke gaće kada je primao odlikovanja, i od toliko voljenih žutih i plavih i belih.

foto: Damir Dervišagić

Kada si to, ostareli lave, prestao da volontiraš i koliko dugo si volontirao na čelu košarkaške struke Srbije?

foto: Dragan Kadić

Da li je to bilo u periodu saradnje s Menadžerom, kada ste delili to tvoje tobožnje volontiranje na ravne časti i kada ti neki igrači koji su sada u NBA nisu igrali za nacionalnu selekciju jer nisu sarađivali s vašom firmom, ili možda onda kada si nas uspešno vodio do sedmog, osmog, šesnaestog mesta u Evropi i nisi nas odveo na Olimpijske igre.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.