Legenda Partizana brutalno oplela po Dudi Ivkoviću: Nisi se bunio sve dok ti ova vlast nije dala da od KSS napraviš privatnu firmu!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Baš žestoko

Legenda Partizana brutalno oplela po Dudi Ivkoviću: Nisi se bunio sve dok ti ova vlast nije dala da od KSS napraviš privatnu firmu!

Goran Grbović je svojstveno sebi bez dlake na jeziku u kolumni udario po trofejnom treneru
Objavljeno: 17:05h

Aktiviranje nekadašnjeg selektora i trofejnog trenera Dušana Dude Ivkovića u politici i podrška koju je javno pružio i aktivno učešće u kampanji Saše Jankovića za predsednika Srbije izazvale su oprečne i žestoke reakcije u Srbiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od onih koji se oglasio povodom toga jeste i nekadašnji legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović u svojoj kolumni.

foto: Saša Pavlić Koky

Svojstveno njemu, bez dlake na jeziku, bivši kapiten crno-belih žestoko je opleo po jednom od najtrofejnijih i najboljih evropskih trenera i u vezi sa njegovom karijerom, ali i političkim aktiviranjem.

Prenosimo vam delove Grbovićeve kolumne:

- Odjednom u šoku prepoznah bivšeg trenera košarkaške reprezentacije, i one stare i ove nove države, u političkoj emisiji gde iznosi svoje stavove i razmišljanja o budućnosti zemlje.

foto: Zorana Jevtić

U taj mah kada sam shvatio da je to on, počeše da mi se mešaju java i san. Pa, zar nije on, skoro probuđeni savesni građanin, marširao na čelu protestne kolone i davao potresne intervjue o nedovoljnoj brizi sadašnje vlasti za svoj narod?

foto: Damir Dervišagić

Slušam njegovu tiradu o nelegalizovanoj kući i njegovim zaslugama i otporu koji je pružao svim vlastima, normalno prećutno jer je volontirao u korist svoje države i patriotskog čina vodeći našu reprezentaciju kroz trnovito bespuće kada su nas izbacivali iz hotela, sa aerodroma i kada nismo imali uslova da se košarkaški razvijamo pod sankcijama, on je uvek bio tu… da pomogne.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.