HAOS NA DERBIJU: Navijači divljali, Arena ispražnjena! (VIDEO)
Navijački neredi u Atini, Foto: Printscreen/Twitter/BNsportsGr

BRUKA

HAOS NA DERBIJU: Navijači divljali, Arena ispražnjena! (VIDEO)

Iako je mreža postojala, navijači su našli način da gađaju košarkaše i stručni štab

Objavljeno: 23:55h

Četvrta utakmica grčkog finala između Panatinaikosa i Olimpijakosa prekinuta je zbog toga što su navijači počeli da bacaju flaše sa vodom i baklje na košarkaše gostujućeg tima, pa je tako OAKA arena morala da bude ispražnjena.

Utakmica je izgledala kao da je uveliko gotova, ali su onda domaći navijači rešili da uzmu stvar u svoje ruke i da naprave haos koji je prouzrokovao prekid duela pri rezultatu 63:35 za gostujuči Olimpijakosa. OAKA arena, čuvena hala u Grčkoj je doživela još jednu blamažu, a košarkaši su bežali sa klupe kako ne bi dobili flašu ili baklju u glavu.

Iako je mreža postojala, navijači su našli način da gađaju košarkaše i stručni štab, pa su tako sudije odlučile da prekinu sve i da pošalju ekipe u svlačionice. Dok su navijači Panatinaikosa napuštali tribine, što je zapravo bio ultimatum arbitara, polomljeno je na desetine sedišta koja su letela ka terenu. Pucale su i petarde, a policija nije mogla ništa da uradi razjarenim domaćinima koji su bili frustrirani zbog očajne igre svojih momaka. Olimpijakos ima prednost od 2-1 u seriji, a ukoliko se četvrti meč završi u njihovu koristi, klub iz Atine će osvojiti drugu titulu prvaka Grčke u nizu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.