VLADE ĐUROVIĆ: Ja sam takvih TUČA u karijeri imao bar 10... Ima jedna stvar koju niko neće pomenuti, a ja MORAM!
Vlade Đurović, Foto: Starsport©

svidelo mu se to

VLADE ĐUROVIĆ: Ja sam takvih TUČA u karijeri imao bar 10... Ima jedna stvar koju niko neće pomenuti, a ja MORAM!

On razume reakciju Kevina Pantera na krajnje grub faul Serhija Ljulja, ali...

Objavljeno:

Nakon Bogdana Tanjevića, još jedan košarkaški stručnjak je izneo svoje viđenje sukoba igrača Real Madrida i Partizana u drugoj utakmici četvrtfinala Evrolige.

Vlade Đurović je u gostovanju na RTS istakao da je Partizan dobio nešto bitno iz cele situacije.

- Ima jedna stvar koju niko neće pomenuti, a ja moram. Ovo što su utrčali svi igrači Partizana to pokazuje hemiju, to pokazuje drugarstvo. To je nešto što je dobit iz ovog skandala. Utrčali smo da branimo svog druga! Svi kako su se ponašali to znači da Partizan ima takvo drugarstvo da to nije normalno. Samo da igra Panter protiv Barselone tamo, nema šanse da izgube. Pogotovo što će sa Barselonom doći jedno 25 navijača, a sa Partizanom jedno dve-tri hiljade - smatra Đurović.

Dante Egzum, Dante Eksum, KK Partizan, KK Real Madrid, Evroliga
foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

On razume reakciju Kevina Pantera na krajnje grub faul Serhija Ljulja, ali ipak misli da je kapiten crno-belih trebalo da pokaže više iskustva i da se suzdrži.

- Oni su tako postali drugari da to nije normalno, jer igraju već dve godine, osim Egzuma koji je novi. To je fantastična hemija i to pokazuje i ova tuča. Ja sam imao takvih tuča u karijeri najmanje deset i kao trener i kao igrač, imam 75 godina i ja bih reagovao isto kao Panter jer imam kratak fitilj. Ali, Panter je morao da se suzdrži.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.