BOGDAN TANJEVIĆ: Ono nije bio faul Ljulja...
Bogdan Tanjević, Foto: AP

na štetu partizana

BOGDAN TANJEVIĆ: Ono nije bio faul Ljulja...

Niko ne ulazi u završnicu s boljom formom od Partizana i niko nema Obradovića na klupi - kaže iskusni stručnjak

Objavljeno:

Traži se i dalje mišljenje i komentar brojnih bivših i sadašnjih košarkaša i trenera oko tuče koja je prekinula drugu utakmicu četvrtfinala Evrolige između Real Madrida i Partizana.

Svoje viđenje situacije dao je i Bogdan Tanjević.

- Željko ima ogroman uticaj na publiku, na prvom mestu se brine da doček Reala bude valjan, da se navijači ne svete igračima Reala. To je fantastično, tako ja vidim kulturu agonizma, završimo sve ratove da ne bi bilo žrtava. Ono nije bio faul Ljulja, to je nekakav nepromišljen izliv besa. Da je mogao da promisli, ne bi to nikad napravio. Panterov gest nije bio preterano agresivan, bio je gest pretnje, a onda je adrenalin ušao u sve. To je, naravno, na štetu Partizana koji u svemu tome ima šta da izgubi, jer ne verujem da Real može da se izvuče iz ovog zagrljaja - rekao je iskusni stručnjak za "Novosti".

KK Partizan, KK Real Madrid, Kevin Panter, Serhio Ljulj
foto: EPA/Juan Carlos Hidalgo

Tanjević veruje da Partizan može do samog kraja, ali smatra da ne treba stvarati pritisak.

- Mislim da može, ali je najbolje ne tovariti im nikakvu obavezu. Bolje da i vi novinari malo zavežete gubicu, da skrenete pažnju na neke druge teme. Objektivno, mislim da može da kraja. Niko ne ulazi u završnicu s boljom formom od Partizana i niko nema Obradovića na klupi. To su dva ozbiljna faktora, ali prvo da se završi ovo sa Realom - dodao je Tanjević.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.