SVI SU TU, SAMO ŽOCA NEMA: Trener Zvezde poslao jasnu poruku...
Duško Ivanović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

večito razmimoilaženje večitih

SVI SU TU, SAMO ŽOCA NEMA: Trener Zvezde poslao jasnu poruku...

Novinarima su se obratili treneri svih ekipa, sem jedne - Partizana

Objavljeno: 13:18h

Na konferenciji u hotelu "Crown Plaza" u Beogradu, održana je konferencija za medije povodom ovosezonske Superlige Srbije za košarkaše.

I ove godine igraće se na dve pobede u polufinalu i finalu, s tim što će tamo automatski plasman ostvariti Partizan i Crvena zvezda. "Večiti" su dobili povlašćen status zbog obaveza u ABA i Evroligi.

Ostalih osam ekipa će se za polufinale boriti kroz grupe koje će biti formirane prema plasmanu u ABA ligi, a zatim prema plasmanu u KLS.

Direktor takmičenja Aleksandar Grujin je najavio da će termini završnice biti fleksibilni zbog obaveza Partizana u Evroligi, naročito ako izbore fajnal-for.

Novinarima su se potom obratili treneri svih ekipa, sem jedne - Partizana. Ponovila se slika od prošle godine kada crno-beli takođe nisu poslali predstavnika, a nešto kasnije je predsednik Ostoja Mijailović odlučio da klub ne učestvuje u Superligi Srbije.

Ostoja Mijailović
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

U odsustvu Željka Obradovića, trener Zvezde Duško Ivanović je bio u centru pažnje.

- Liga Srbije je značajna i ove godine se pokazala kao neizvesna i kvalitetna. Ono što sam pratio, video sam da ima puno mladih igrača, igra se dobra košarka i ova Superliga će biti kvalitetna. Čestitam svima koji su prisutni. Filozofija Zvezde je da uvek ide na pobedu i značaj Superlige nama je uvek veliki - rekao je trener Crvene zvezde.

Duško Ivanović
foto: EPA/MATTEO BAZZI

Bonus video:

01:45

Avramović posle VELIKE POBEDE nad Panatinaikosom: Drugo poluvreme prava slika

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.