VLASNIK DALASA OTVORENO O LUKINOM STATUSU U KLUBU: Pomenuo je i Nikolu Jokića!
Luka Dončić i Nikola Jokić, Foto: RONALD MARTINEZ / Getty images / Profimedia

Iskreno o problemu

VLASNIK DALASA OTVORENO O LUKINOM STATUSU U KLUBU: Pomenuo je i Nikolu Jokića!

Mark Kjuban zna da bi loši rezultati mogli da budu problem da glavni igrači ostanu u timu

Objavljeno: 09:56h

Uprkos očekivanjima da će ekipa eksplodirati kada je dobila dvojac Dončić-Irving, Dalas je počeo da tome i u ovom trenutku je na 11. mesto na tabeli na zapadu.

Vlasnik Maveriksa Mark Kjuban zna da bi loši rezultati mogli da budu problem da glavni igrači ostanu, pa je izjavio da njegov klub mora to da popravi ako želi da zadrži najbolje.

Oni sada imaju 38 poeba i 42 poraza, a naredne dve utakmice igraju sa ekipama Čikaga i San Antonija i moraju da pobede, ako žele da učestvuje u plej-ofu.

- Igrači jednostavno ne govore tako, da će ostati. Oni nikada ne kažu: Hej, tu sam ja za narednih 17 godina. Voleo bih da Luka Dončić ostane, ali moramo to da zaslužimo. Osvojite prvenstvo i on će ostati. Neverovatno je kako titula leči sve - rekao je Kjuban.

Potom je pomenuo i našeg Nikolu Jokića.

Nikola Jokić
foto: EPA/Jim Lo Scalzo

- Pre no što je Janis Adetokumbo uzeo titulu, svi su govorili: Gde će? Gde će. Neće ostati, neće. Jokić dok nisu počeli da pobeđuju, itd. Dirk Novicki pre titule ista priča, zar ne? Ne postoji igrač za koga nećete da pitate: Šta ćeš sada kada već ništa nisi osvojio - rekao je i dodao: - Sigurno da bih voleo da i Irving ostane. Mislim da imamo dobru šansu da to izvedemo. Govori mi da je srećan ovde, slažem se vrlo dobro sa njim.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.