TO JE TO: Jokić se oprostio od MVP titule!
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

odustao

TO JE TO: Jokić se oprostio od MVP titule!

Srpski košaršak Nikola Jokić u timu nije bio zbog bola u listu

Objavljeno: 08:07h

Košarkaši Denvera osvojili su prvo mesto u Zapadnoj konferenciji, pa su na gostovanju Finiksu igrali bez čitave prve petorke, te su Sansi slavili rezultatom 119:115.

Srpski košaršak Nikola Jokić u timu nije bio zbog bola u listu, pa je jasno da se oprostio od trke za titulu MVP-a.

Jasno je da srpski as nije povređen, već se odmara pred početak plej-ofa, ali taj odmor će ga, po svemu sudeći, koštati toga da po treći put u nizu bud izabran za najkorisnijeg igrača lige.

Eron Gordon je imao zapaljenje ramena, Džamal Marej je uganuo palac desne šake, Kentejvijus Kaldvel-Poup je zbog bolesti propustio meč (nije kovid), a Majkl Porter junior nije želeo da forsira levu petu.

Tim Majkla Melouna je usled epidemije “povreda” startovao u petorci Redži Džekson – Kristijan Braun – Brus Braun – Pejton Votson – Diandre Džordan.

Nagetsi su i ovako oslabljeni pružili sjajan otpor favorizovanom rivalu, ali do pobede nisu mogli.

Najbolji kod pobednika bili su budući članovi Kuće slavnih – Kevin Durent je ubacio 29 poena (9/18 iz igre), a Kris Pol 25 (9/15) iz igre. U kombinovanom sastavu Nagetsa sjajan je bio Brus Braun sa 31 poenom (11/18 iz igre, 9/9 slobodna bacanja), a Redži Džekson je dodao 20 poena i 6 asistencija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.