OBRADOVIĆ I IVANOVIĆ IMAJU ISTU "STRAST": Treneri Partizana i Zvezde nose pravo BOGATSTVO na ruci! (FOTO)
Obradović i Ivanović, Foto: Starsport©

opa!

OBRADOVIĆ I IVANOVIĆ IMAJU ISTU "STRAST": Treneri Partizana i Zvezde nose pravo BOGATSTVO na ruci! (FOTO)

Vrednosti luksuznih satova su približne

Objavljeno: 23:55h

Željko Obradović i Duško Ivanović su napravili pravi preokret preuzimanjem beogradskih klubova, Partizana i Crvene zvezde, a svaki njihov potez i reč se triput mere.

Strast prema košarci i iskustvo u mnogim evropskim klubovima im je zajedničko, a izgleda da dele i istančan ukus što se tiče satova.

"Sat na ruci" bavio se modnim detaljima kod iskusnih trenera.

Trener Crvene zvezde nosi Audemars Piguet Royal Oak u žutom zlatu ne može biti osoba bez ličnosti i stava, što je Duško Ivanović dokazao u više navrata.

Kako piše specijalizovani sajt, ovaj sat je na njegovoj ruci bio bar 15 godina. To znači da ga je gospodin Duško vezan za ovaj sat jer je sa njim prošao mnogo toga. Radi se o vintage referenci 4100BA iz 90-ih godina prošlog veka, model sa integrisanom narukvicom i sivim ciferom. Royal Oak se tih godina izrađivao u manjim dimenzijama od 34, 36 i 38mm. Duško Ivanović je odabrao sat u 38mm što je u to vreme bila prava veličina.

Cena ovog sata varira i zavisi od mnogo faktora. Pre svega su u pitanju stanje kućišta i cifera.

Cena je između 30.000 i 40.000 evra. Opravdano, jer za taj novac kupujete jednu od čuvenih referenci u zlatu.

Na zglobu ruke njegovog rivala, Željka Obradovića, je Vacheron Constantin!

VC spada u kategoriju svetog trojstva u svetu satova koji čine još AP i PP (Patek Philippe). Željko nosi noviji model, roze zlato Overseas Chronograph referentne oznake 49150 sa braon ciferom i braon kožnim kaišem. Vacheron Constantin je lansirao Overseas kao odgovor prvo na Royal Oak, a kasnije i na Nautilus. U godinama za nama ovaj model nije dosegao slavu njegovih rivala! Svakako da za cenu od 40.000 evra koliko košta ovaj model možete kupiti mnogo različitih satova, ali ne i Royal Oak i Nautilus sa komplikacijom hronografa i datuma u zlatu. Zato je VC i dalje u boljem položaju i treba ih kupovati (pod uslovom da ste u mogućnosti).

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.