U ZVEZDI NE CVETAJU RUŽE PRED OLIMPIJAKOS: Ivanović otkrio ZDRAVSTVENU situaciju, sve je NEIZVESNO!
Duško Ivanović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

neće biti lako!

U ZVEZDI NE CVETAJU RUŽE PRED OLIMPIJAKOS: Ivanović otkrio ZDRAVSTVENU situaciju, sve je NEIZVESNO!

Crveno-beli motivisani uprkos problemima

Objavljeno: 19:01h

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju ekipu Olimpijakosa u četvrtak od 19 časova, a uprkos tome što su izgubili sve šanse za plej-of, crveno-beli su izuzetno motivisani.

Trener tima sa Malog Kalemegdana Duško Ivanović je otkrio kakva je zdravstvena situacija i kakav je plan pred meč sa jednim od najjačih timova Evrolige.

- Hoćemo da dobijemo preostale dve utakmice, bez obzira da li imamo šanse. Olimpijakos je pokazao da je jedna od najboljih ekipa, što ukazuju i plasman i igra.To je ekipa koja ima izuzetno kvalitetne igrače koji igraju dugi niz godina skupa i u velikoj meri po automatizmu. Poznaju se izvanredno, postižu veliki broj lakih koševa zato što se poznaju. Moramo te koševe da smanjimo, da ih ne postižu na uobičajen način - rekao je Ivanović.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport©

Već neko vreme van stroja su kapiten Branko Lazić i Nemanja Nedović, dok je meč sa Megom minulog ponedeljka zbog lakše povrede noge propustio Ben Bentil.

- Branko je počeo jače da trenira. Nedović takođe trenira, videćemo sutra da li će biti u ekipi. Bentil je zasad nedelju dana, pa ćemo videti evoluciju.

Zvezda je slavila u prvom susretu u Atini...

- Šta je bilo pre, ne pomaže nam za sutra. Da zaboravimo to i da igramo odbranu.

Centar crveno-belih, Hasan Martin je takođe izneo svoja očekivanja...

Hasan Martin
Hasan Martinfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Očekujem tešku utakmicu. Igraju sjajno čitave sezone, imaju velike igrače. Moramo da igramo sa maksimalnim intenzitetom, budemo agresivni. Ne možemo da pravimo previše grešaka, jer će to iskoristiti. Igraju dobro kao tim i moramo da igramo agresivno odbranu, ograničimo broj izgubljenih lopti u napadu - rekao je Martin.

Očekuje ga mnoštvo teških duela sa gorostasnim Mustafom Falom.

- Morate da što pre da mu se nametnete fizički, izgurate iz reketa. Voli dosta i da dodaje i moramo da mu budemo blizu u odbrani, ne dozvolimo mu da se odomaći u reketu.

Primetna je bila i njegova sjajna saradnja sa Fakundom Kampacom.

- Njegova energija u odbrani i napadu, trudim se da je pokupim. Način na koji menja ritam utakmice, brzinom i čvrstinom... Zaista je zadovoljstvo igrati sa njim i u velikoj meri mi olakšava posao - zaključio je Hasan Martin.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.