CELA AMERIKA SE PITA DA LI JE JOKIĆ NOVI MEDŽIK? Ova emisija daje odgovor - dosad neviđeni snimci srpskog NBA superstara! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Od malena se znalo

CELA AMERIKA SE PITA DA LI JE JOKIĆ NOVI MEDŽIK? Ova emisija daje odgovor - dosad neviđeni snimci srpskog NBA superstara! (VIDEO)

Odakle Srbiji Medžik? Igrač koji će verovatno vrlo brzo postati najbolji košarkaš naše zemlje, ako već i nije. Interesuje to i Amerikance, ali i sve ljubitelje košarke u Srbiji i regionu
Objavljeno: 16:14h

Odakle Srbiji Medžik? Igrač koji će verovatno vrlo brzo postati najbolji košarkaš naše zemlje, ako već i nije. Interesuje to i Amerikance, ali i sve ljubitelje košarke u Srbiji i regionu.

Na to nam odgovor daje i emisija sa RTS-a "Oko" čija je jedna epizoda bila posvećena upravo novoj zvezdi na košarkaškom nebu sveta - Nikoli Jokiću.

U njoj smo imali prilike da vidimo i neke do sada neviđene snimke Jokića kada je igrao košarku još u pionirima, kao i tokom odrastanja, a gledaoci su imali prilike da vide i gde je živeo i trenirao u Somboru.

Takođe u emisiji su među sagovornicima i njegovi nekadašnji treneri, njegovi sugrađani, drugovi iz detinjstva, ali i menadžer Miško Ražnatović, kum njegovog brata Darko Miličić i njegov trener iz Mega Leksa, Dejan Milojević.

Pogledajte emisiju koja je između ostalog opčinila i Amerikance i javnost u SAD i vrlo brzo postala popularna među navijačima Denvera.

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara i lomljenje stolica posle gola Đurđevića

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.