IDEMO PO TU VIZU! Još malo, pa nestalo - veliko interesovanje za meč koji vodi na Mundobasket!
Jaramaz i Pešić, Foto: Starsport©

požurite!

IDEMO PO TU VIZU! Još malo, pa nestalo - veliko interesovanje za meč koji vodi na Mundobasket!

Srbija na korak od cilja

Objavljeno: 19:56h

Košarkaši Srbije će u ponedeljak od 20.00 dočekati Veliku Britaniju u poslednjem kolu kvaifikacija za Svetsko prvenstvo, koje će se iduće godini održati u Japanu, Filipinima i Indoneziji.

Interesovanje za ovaj meč je veliko, a iz Košarkaškog saveza Srbije poručuju da u prodaji ima još nekoliko stotina karata, koje se prodaju po ceni od 400 i 600 dinara. Podsetimo, "orlovi" su u petak protiv Grčke imali šansu da reše sve, međutim ispustili su je.

Protiv Britanije tim neće izgledati isto, jer su Davidovac i Milutinov dobili dozvolu od CSKA samo za prvu utakmicu, jer u subotu moraju da se vrate u Moskvu, gde ih čekaju obaveze u VTB ligi.

Košarkaška reprezentacija Srbije, Svetislav Pešić, Sport
foto: Starsport©

Do dogovora ljudi iz Saveza i "večitih" još uvek nije došlo, pa još nije poznato da li će Nemanja Nedović, Filip Petrušev, Luka Mitrović i Ognjen Dobrić iz Crvene zvezde i Aleksa Avramović, Danilo Anđušić i Uroš Trifunović iz Partizana biti stavljeni na raspolaganje selektoru. Pre nekoliko dana je postalo jasno da Vasilije Micić definitvno neće moći da pomogne timu zbog oporavka od povrede. Izvesno je da će Pešić moći da računa na Marka Gudurića, košarkaša Fenerbahčea, koji je posle utakmice koju je njegov tim odigrao protiv Partizana ostao u Beogradu.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.