POTENCIJALNI PROBLEM ZA KUP! U Zvezdi se nadaju da će biti spreman!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

glavobolja za crveno-bele

POTENCIJALNI PROBLEM ZA KUP! U Zvezdi se nadaju da će biti spreman!

Ivanović otkrio kakva je zdravstvena situacija

Objavljeno: 20:37h

Duško Ivanović je odabrao tim za odbranu Kupa Radivoja Koraća, a Crvena zvezda i Partizan imaju priliku da se sretnu već u polufinalu. Crveno-beli prvo moraju da eliminišu čačanski Borac, dok će večitom rivalu na megdan izaći subotički Spartak. Pred put u Niš govorio je i strateg crveno-belih, Duško Ivanović.

- Kup je motivacija za sve, svi vide šansu i imaju je. To je jedna utakmica, neko može da ima loše veče… Zato je Kup i interesantan. Da bismo imali šansu da osvojimo Kup, moramo da dobijemo prvu utakmicu, pa samo razmišljamo o Borcu. To je jedna utakmica, svako svakog može da dobije. Moramo da budemo fokusirani, znamo kakva je Borac ekipa. Iskusna, sa odličnim šuterima. Imaju i Gagića koji im puno otvara, igra dobro na niskom postu - rekao je Ivanović.

Duško Ivanović
Duško Ivanovićfoto: Starsport©

Na Kup ne putuju Džon Holand i Nikola Ivanović, što znači da će se u sastavu naći tek oporavljeni Hasan Martin. - Nije došao u pravu formu, ali biće u ekipi. Videćemo. Pored toga, povredu vuče i Stefan Lazarević, koji je doživeo nezgodan udarac na nedavnom meču sa Zadrom. - Dobio je jak udarac, ali više je kontuzija, nema hematoma. Večeras neće trenirati. Nadam da će biti spreman.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.