PAO JE VELIKI ČEMBERLEN! Zapad i dalje jači od Istoka, pao rekord posle 55 godina i Durent i Vestbruk kao nekada! (VIDEO)
Foto: AP

A nije ga srušio Vestbruk

PAO JE VELIKI ČEMBERLEN! Zapad i dalje jači od Istoka, pao rekord posle 55 godina i Durent i Vestbruk kao nekada! (VIDEO)

Tokom noći između nedelje i ponedeljka odigrana je i dugo očekivana Ol star utakmica
Objavljeno: 09:00h

Dejvis je ujedno postao prvi igrač od 2011. godine posle Kobija Brajanta da uzme MVP titulu kada je njegov tim domaćin Ol stara, dok je prethodne dve godine ona išla u ruke pomenutog već Vestbruka.

Kada smo već kod njega, jedan od momenata koji su obeležili veče bila je njegova saradnja sa bivšim saigračem (i prijateljem) Kevinom Durentom kojom su podsetili na nekadašnje vreme provedeno u Oklahomi.

Mnogi su s pažnjom pratili kako će komunicirati momci koji više nisu u tako dobrim odnosima posle odlaska Durentule u Golden stejt, a onda odmah po izlasku Vestbruja na parker Kej Di mu asistira za alej-up, a Stef Kari na klupi u neverici gleda.

A post shared by NBA (@nba) on

- O moj Bože, šta se upravo dogodilo - prešlo je preko Karijevih usana, a onda je cela klupa Zapada ustala i oduševljeno pozdravila saradnju nekadašnjih saigrača.

Što se tiče ostalih strelaca na meču, u zapadnoj konferenciji Vestbruk je postigao ponovo 41, a po 21 poen su dali Durent i Kari.

A post shared by NBA (@nba) on

Kada je reč o timu Istoka, pomalo neočekivano se istakao Janis Adetokumbo koji je bio najefikasniji u ekipi sa 30 poena, a imao je i 12 skokova. Lebron Džejms je postigao 23, Kajri Irving 22, Ajzeja Tomas koji je imao i mali trojkaški okršaj sa Vestbrukom 20 i Lauri 19 poena.

BONUS VIDEO: Kratak intervju sa bakom Marka Simonovića!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.