DIREKTAN POZIV BODIROGI I GLIKMANU IZ ZVEZDE! "Samo da Savić ne posreduje..."
Dejan Bodiroga i Zoran Savić, Foto: Starsport©

bura!

DIREKTAN POZIV BODIROGI I GLIKMANU IZ ZVEZDE! "Samo da Savić ne posreduje..."

Predsednik Zvezde udario na Savića i ima poruku za Bodirogu

Objavljeno: 17:56h

Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je na vanrednoj konferenciji za medije otvoreno pozvao Dejana Bodirogu i Maršala Glikmana na razgovor!

Jedino izvršni direktor Evrolige može da ublaži kaznu timu sa Malog Kalemegdana.

- Pozivam Glikmana da dođe sa Bodirogom da dođu, ne mora on mene da upoznaje preko Savića, pošto sam i to čuo. Ne mora mene Savić da opisuje, ne opisujem ni ja njega, nego pominjem neke navijače povremeno. Bilo bi dobro da i klubovi i pojedinci u njima plate porez, jer to su velika primanja i ne treba niko od trenera da prikriva kolike su mu naknade.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

Spekulisalo se da će Polonara biti novi košarkaš Zvezde, a Čović je potvrdio da je sve bilo dogovoreno.

- Polonara bio dogovoren? To je šteta koja je napravljena Crvenoj zvezdi. Bartomeu je rekao veliku istinu, ne znam kome ne bi stalo da igrač poput Kampaca ne igra Evroligu. Nisu krivi ni menadžer, ni klub. Napravili smo grešku, snosimo posledice iste, smatramo da je prekomerna. Šta oni kažu sa utakmicu sa Barselonom? Prvo ništa, pa su priznali grešku, pa je sudija kažnjen četiri utakmice i to nije prvi put da se to radi ove sezone u Evroligi. Znate ko je napravio juniorski turnir Evrolige, pa ja sa Žordijem i Vladom Stankovićem. Znam da u Srbiji smeta uspeh, još kad se direktno govori. I sad, što više smetamo, udaraćemo još jače. Sledeća stanica je Kup Srbije gde će probati da nas pokradu, kao što je Savić radio prošle godine, pretio sudijskoj komisiji i ostalima, jurio ih po tribinama po Nišu. Nemam ništa protiv Niša, ali taj grad nije funkcionalan za ono što nas čeka. Da je ovo ozbiljan savez, to bi bilo u Areni. Tu imamo bezbedne uslove za finale i sve drugo, pa da bi kup bio praznik košarke, a ne namirivanje za neke koji kmeče.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.