POVREDA U ZAO ČAS! Partizan ovo mora da iskoristi, rival ŽESTOKO OSLABLJEN!
KK Partizan, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

šok!

POVREDA U ZAO ČAS! Partizan ovo mora da iskoristi, rival ŽESTOKO OSLABLJEN!

Baskonija bez najboljeg stiže u Beograd

Objavljeno: 17:00h

Košarkaši Baskonije gostuju ekipi Partizana u duelu 19. kola Evrolige u petak od 20.30 časova.

Španski klub se trenutno nalazi na šestoj poziciji na tabeli, a za dobre rezultate ove sezone jedan od najzaslužnijih je bio Markus Hauard.

Ono što su loše vesti za Baskoniju, a dobre za Partizan je da je on pod znakom pitanja za meč u Beogradu.

To je nagovestio trener španskog kluba Đoan Penjaroja, koji je na konferenciji za medije otkrio da Markus Hauard ima problema sa leđima i da je njegov nastup pod znakom pitanja.

Markus Hauard
foto: EPA/David Aguilar

- Stigli smo u sredu i imali smo trening oporavka. Videćemo šta će mi reći sada. Bole ga leđa i videćemo da li će igrati, ali svakako je pod znakom pitanja - rekao je trener Baskonije Đoan Penjaroja.

Hauard je najbolji strelac Baskonije ove sezone, u proseku ubacuje 46 odsto šuta za tri poena, a u prvom duelu protiv crno-belih je ubacio sedam trojku, a ključnu za produžetak i u dodatnih pet minuta.

- Već dve nedelje imamo po tri utakmice i očigledno i na mentalnom i na fizičkom planu nosimo taj teret. Moramo u četvrtak da uradimo dobar trening, da se sabermo i da mislimo o utakmici sa Partizanom. Igraćemo pred publikom koja je fantastična - dodao je trener Baskonije.

Košarkaši Baskonije
Košarkaši Baskonijefoto: Starsport©

Završio je sa par reči o ekipi Partizana.

- Partizan je veoma dobar tim i uvek je težak rival. Imaju mnogo talentovanih na spoljnim pozicijama, vratio se igrač koji nije igrao u Vitoriji Avramović. Jedan od najboljih timova u fazi napada sigurno, a imaju i snažne igrače u reketu poput Lesora - poručio je Penjaroja.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.