ŽELJKO OBRADOVIĆ NE PAMTI OVAKVU SITUACIJU! Trener Partizana bez imalo zadrške: Bili smo mnogo loši...
Željko Obradović, Foto: Starsport©

nema čime da bude zadovoljan

ŽELJKO OBRADOVIĆ NE PAMTI OVAKVU SITUACIJU! Trener Partizana bez imalo zadrške: Bili smo mnogo loši...

Iskusni stručnjak analizirao poraz u Tel Avivu

Objavljeno: 23:49h

Košarkaši Partizana poraženi su od Makabija u Tel Avivu rezultatom 90:81 u 18. kolu Evrolige.

Beogradski crno-beli sada imaju skor 8 pobeda i 10 poraza.

Željko Obradović, trener crno-belih, govorio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Makabijem.

- Čestitam Makabiju na pobedi, počeli su agresivno kao što smo očekivali, ali mi smo bili mnogo loši. Probali smo da se borimo, ali nismo preokrenuli ishod utakmice. Znali smo kako Makabi igra i hteli da se spremimo za to, a neke stvari su bile korektne i neke nisu. Nisam zadovoljan odlukama u napadu jer smo izgubili mnogo lopti i mnogo malo asistirali. Nemoguće je da pobediš u Evroligi ako ovako grešiš. Utakmicu smo izgubili kada smo im dozvolili mnogo lakih poena- rekao je Obradović.

KK Partizan
foto: Starsport©

Starteri nisu igrali mnogo večeras.

- Trenerska odluka.

Manjak koncentracije u odbrani i fizička igra Makabija doprinela je tome - Da, nismo imali koncentraciju i mislim da je Makabi igrao 1 na 1 u mnogo situacija i kažnjavali svaku našu grešku. Zato su jedan od najboljih napadačkih timova. Tim se borio, dao je sve od sebe i to je pozitivno.

Jam Madar je igrao samo tri minuta... - Svaki igrač ima priliku da napreduje i da uči kako na treningu tako i na utakmici. Nije slučaj Madara ili nekoga drugog, tako je sa svima, svi imaju iste prilike i da razumeju neke stvari i da igraju bolje. Imao je dosta dobrih mečeva ove sezone.

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: EPA/ANDREJ CUKIC

Sjajna karijera u Evropi da li pamtite ovakvu konkurenciju i ovakvu napetost? - Da, svi pričaju o tome. Ja se iskreno ne sećam, mislim da je svaka pobeda bitna, a ovde niko ne može da kaže da je favorit osim u nekim posebnim slučajevima. Srećan sam što smo imali 8-9, ali moglo je da bude 11-6, ali to je košarka. Kao i večeras, mogli smo da budemo bolji, ali nismo i za 48 sati idemo na Baskoniju gde moramo da sprečimo neke stvari koje su se desile večeras.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.