Peković saopštio Grobarima veoma, veoma lepe vesti!
Foto: Filip Plavčić

Sjajno!

Peković saopštio Grobarima veoma, veoma lepe vesti!

- Kroz partnerstva sa firmama iz privatnog sektora trudimo se da stvorimo uslove da zajedničkim snagama zaradimo. Kao i svi kojima je crno-bela boja na srcu, i ja bih voleo da se problemi brzo reše, ali sam svestan da ne ide tek tako - ističe Peković.
Objavljeno: 23:26h
foto: Beta

Što se tiče učinka ekipe u dosadašnjem toku sezone, Peković je zadovoljan, posebno zbog činjenice da su crno-beli znatno pre kraja ligaškog dela sezone uspeli da obezbede plasman u plej-of, uz još jednu opasku koja se tiče finansija.

FILMSKA POTERA U ZAGREBU! Bed Blu Bojsi nisu tukli samo navijače Partizana, na meti je bio i trener! (FOTO)

- Od svih timova u polufinalu, imamo najmanji budžet s kojim servisiramo tekuće obaveze prema timu, stručnom štabu i zaposlenima, ali i vraćamo delove nagomilanih dugova. Neki poverioci su strpljivi, neki manje. Trudimo se da funkcionišemo u takvim okolnostima. Zadovoljan sam, ali ima prostora za napredak - objašnjava Peković.

U četvrtak startuje završni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a Peković je uveren da će sve proteći u sportskoj atmosferi i da će pristalice Partizana svoju ljubav prema klubu iskazivati isključivo kroz podršku Džikićevom timu, a ne kroz vređanje protivnika.

- Isto to očekujem i od navijača drugih klubova - naglasio je Peković.

BONUS VIDEO: Izgleda kao milion dolara, ali Janjina životna priča nije nimalo bajna!

(Espreso.co.rs/Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.