ČOVIĆ GOVORIO O POJAČANJIMA: "Gledamo neke varijante, treba nam moćniji roster"!
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

NIKAD KONKRETNIJI

ČOVIĆ GOVORIO O POJAČANJIMA: "Gledamo neke varijante, treba nam moćniji roster"!

Od kada je Duško Ivanović postavljen za novog trenera, Zvezda beleži fantastične rezultate

Objavljeno: 01:55h

Košarkaški klub Crvena zvezda ima novog sponzora, a u pitanju je Meridian bet sa kojim je potpisan višegodišnji ugovor. Visina nije objavljena, ali je rečeno da je u pitanju najveći sponzorski ugovor u istoriji srpske košarke.

Tim povodom održana je konferencija za novinare, a jedna od tema bila je i dovođenje novih pojačanja?

- Što se tiče pojačanja, videćemo. Naravno da neću da kažem, pa zašto? Pustiću da vrtite kroz medije, odlične nam ideje dajete, rekao je Duško da nije znao i eto, dođe čovek. Martin je povređen, Ivanović je povređen, to su povrede na dva meseca i do sredine januara, tad bi trebalo da se priključi ekipi, a to ne znači odmah igranje. Gledamo varijante, nemojte nas stavljati u isti koš, mi nemamo 10 stranaca, mi imamo pet plus jednog stranca. Ivanović se vodi kao stranac zahvaljujući našim administrativnim postavkama, imamo 11 igrača. Zašto idemo sa jačim rosterom? Naučili smo iz prethodnih sezona, imali smo iskustva da na Kupu nismo mogli da izvedemo devet ili 10 igrača, sad imamo nekoliko njih u povredama, svake nedelje se dogodi i neko vam ispadne iz rostera. Treba nam moćniji roster, uz pomoć Meridiana i ostalih ugovora, ponašamo se domaćinski i gledamo da sklopimo što bolji rezultat. istakao je Nebojša Čović.

Nebojša Čović
foto: Starsport©

Od kada je Duško Ivanović postavljen za novog trenera, Zvezda beleži fantastične rezultate, a sada kada je došao Fakundo Kampaco, crveno-beli imaju ambiciju da napadnu i plej-of Evrolige.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.