ČOVIĆ IZNEO ISTINU O SLUČAJU KAMPACO: "Zvezda je uradila sve što je do nas"!
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

SADA JE SVE JASNO

ČOVIĆ IZNEO ISTINU O SLUČAJU KAMPACO: "Zvezda je uradila sve što je do nas"!

Crvena zvezda potpisala je najveći sponzorski ugovor u istoriji srpske košarke

Objavljeno: 18:33h

Crvena zvezda ima novog sponzora i u pitanju je Meridian bet sa kojim je potpisan višegodišnji ugovor. Visina nije objavljena, ali je rečeno da je u pitanju najveći sponzorski ugovor u istoriji srpske košarke.

Nebojša Čović je povodom ovog potpisivanja ugovora izjavio:

- Zvezda će već od januara u svom nazivu nositi Meridijan bet. Mi smo negde 2011. godine krenuli sa Zvezdom i imali period stabilizacije kroz zakonske mogućnosti koje ova država pruža. Sve po planu koji smo napravili za jačanje kluba zaključno sa sezonom 2021/22 i osvojeno je 22 trofeja. U sportu ničim drugim ne merimo uspeh, osvojili smo triple krune i naše ambicije su sve veće, redovni smo učesnici Evrolige i sinergija sa ovako ozbiljnom kompanijom pruža mogućnosti Zvezdi. Drago mi je da su prepoznali te mogućnosti i dobiti... Vi znate šta znači Meridijan u geografiji, podeoni krug u kome je sunce uvek u najvišoj tački. Nama je važno da je uvek sunce i uvek najviša tačka. Hvala na ogromnom razumevanju, izuzetno sam zahvalan našem nazivnom sponzoru dosadašnjem, Telekomu, koji ostaje uz nas. Sve više firma se javilo jer je prepoznalo potencijal Zvezdin i marketinške i poslovne benefite. Nadam se da će naša saradnja biti izvandredna, jer smo i do sada malo sarađivali. Hvala i toliko sa moje strane - izjavio je Nebojša Čović.

Nebojša Čović
foto: Starsport©

Nebojša Čović govorio je o slučaju Fakunda Kampaca, a novinare je zanimalo da li će on moći da zaigra protiv Barselone.

- Što se tiče Kampaca Zvezda je uradila sve što je do nas. Dobili smo LOC. Kampaco je nastupao u ABA, a sa Evroligom postoje nesporazumi. Što se tiče Adamsa, mi smo naše obaveze ispunili. Samo malo moramo da uvedemo logike u medijski prostor. Videćemo da li će ovih dana biti otklonjeni nesporazumi sa Evroligom. Ne isključujem da na tu temu imamo novu konferenciju za štampu (ko koči transfer)". - Bilo je polemiko oko para, trošenju državanih para.. Znate da je budžetska inspekcija u Zvezdi bila pre tri meseca, pregledali su sve u poslednjih 11 godina i nismo imali nijednu primerku. Mi smo taj zapisnik objavili. Nisam video da su i drugi. Nisam video da ni vi u medijima imate želju, da istražujete. Ili su to zabranjene teme. Toliko i o tome budžetu. Cifre koje su spominjane su značajno manje, u vezi ugovora nekih drugih igrača, drugih klubova. Značajno manje. NIje dobro da se puštaju neistine u medijima. Nije dobro da mediji lažu narod. Juče su pojedini mediji pustili dezinformacije "Zvezda nam duguje dva miliona evra za Vildozu". Predsednik Baskonije. Zvezda nema nikakvu obavezu kada je Vildosa u pitanju. Obaveza koja postoji je između Baskonije i Vildose. Mi nemamo nikakvo veze.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.