"MAJKA DETETA, A PRODAJEŠ SE ZA PARE! KOL'KO SAT?" Milica Dabović otkrila UVREDE koje dobija, pa odgovorila! (FOTO)
Milica Dabović, Foto: Instagram

auu

"MAJKA DETETA, A PRODAJEŠ SE ZA PARE! KOL'KO SAT?" Milica Dabović otkrila UVREDE koje dobija, pa odgovorila! (FOTO)

Bivša košarkašica pokazala je svima poruke koje dobija zbog provokativnih fotografija koje objavljuje na pomenutim mrežama

Objavljeno: 11:45h

Proslavljena košarkašica Milica Dabović je, po svemu sudeći, izuzetno uspešna na sajtu "OnlyFans", a zbog te iste popularnosti trpi veoma uvredljive komentare na svim ostalim društvenim mrežama!

Naime, bivša košarkašica pokazala je svima poruke koje dobija zbog provokativnih fotografija koje objavljuje na pomenutim mrežama.

- Ku**vela", "prodaješ se za pare", "majka deteta, kol'ko sat? - objavila je Dabovićeva, koja je potom podelila i profil koji je uznemirava i javno mu se obratila.

- Pravi šmekeri! - napisala je ona u opisu objave.

Milica Dabović
foto: Printscreen/Instagram/stefanovamama13

Podsetimo, bivša reprezentativka Milica Dabović prošla je težak životni period o kom je pričala i u javnosti više puta.

Imala je brojne ljubavne brodolome i neslavne izbore partnera, mnogi su je izneverili, a svaki muškarac u kog se zaljubila i iskreno mu srce dala ju je povredio, što emotivno, što fizički.

Jedan od njih je i otac njenog sina, koji ju je lagao sve vreme, živeo dupli život i na kraju je fizički maltretirao i zlostavljao. Ostavio je i sina, ne viđa ga i ne pruža mu trunku očinske ljubavi, a Milica nikada nije krila da je donela odluku da nikada neće dozvoliti da njen sin sazna ko mu je otac.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.