PEŠIĆ OTKRIO NA KOGA JOŠ NEĆE MOĆI DA RAČUNA PROTIV TURSKE: Tužni smo zbog te odluke, ne bih previše komentarisao!
Svetislav Pešić, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

sve je rekao

PEŠIĆ OTKRIO NA KOGA JOŠ NEĆE MOĆI DA RAČUNA PROTIV TURSKE: Tužni smo zbog te odluke, ne bih previše komentarisao!

Imali smo komunikaciju sa Zvezdom

Objavljeno:

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić otkrio je javnosti da neće moći da računa ni na Nemanju Nedovića u sutrašnjoj utakmici sa Turskom.

Pešić je danas na konferenciji za medije pričao o brojnim temama, a javnost je zanimalo i ko će odsustvovati s spiska onih igrača koji su bili planirani.

Kao što je poznato, neće biti Vase Micića kojem je Anadolu Efes zabranio da dođe na okupljanje reprezentacije i zaigra protiv Turske.

- Nemamo nikakvu reakciju, ne želimo to da stavljamo u prvi plan, okrećemo se stvarima koje možemo da kontrolišemo. Vasa je već imao kartu i spremao se za put. Tužni smo zbog te odluke, ali ne bih previše komentarisao, jer nemamo sve detalje - rekao je Pešić.

Srbija će biti bez još jednog bitnog aduta koji je najavljen - Nemanje Nedovića. U razgovoru sa Crvenom zvezdom odlučeno je da je najbolje da se ne reskira zbog njegovog tek nedavnog povratka na parket.

- Imali smo komunikaciju sa Zvezdom, bila je dilema u razgovorima sa klubom. Situacija se popravlja, to nam je rečeno, ali ne želimo da forsiramo, da ga eventualno uvedemo u problem. Nedović je napredovao, ali ne može sada još da donese ono što se od njega očekuje. Za reprezentaciju se igra sa posebnom emocijom, to i on oseća. Naravno, tako igra i za Zvezdu, ali je reprezentacija ipak nešto što se dešava ređe u odnosu na klub. Rizik bi bio da je sada igrao - istakao je selektor.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.