BIVŠI FUDBALER REALA I MANČESTERA IZ BIZARNOG RAZLOGA NEĆE BITI U KATARU: Evo o čemu se radi!
Čičarito, Foto: EPA/Wallace Woon

NEVEROVATNO

BIVŠI FUDBALER REALA I MANČESTERA IZ BIZARNOG RAZLOGA NEĆE BITI U KATARU: Evo o čemu se radi!

Danas ta osoba, navodi novinar, radi u FIFA i daleko je od meksičkog fudbala

Objavljeno:

Desetak dana pre početka Svetskog prvenstva 2018. godine u Rusiji, meksički fudbalski savez bio je zadesio veliki skandal.

Radilo se o velikim orgijama u kojima je nekoliko reprezentativaca uživalo uz prostitutke.

Većina detalja, kao i učesnika spornog događaja ostali su tajna, ali najnovija priča iz meksičkih medija otkriva ko je jedan od krivaca.

Reč je o legendi reprezentacije Havijeru Ernandesu Ćićaritu, bivšem napadaču Mančester junajteda i Real Madrida. On je nakon Mundijala u Rusiji odigrao samo tri utakmice za reprezentaciju.

Iako je postojala osnovana sumnja na to da je to dokaz kako je on stajao iza orgija, priča je potvrđena tek ovih dana.

Većina meksičkih novinara izbrgavala je da kopa o ovom slučaju jer su se bojali da će ih to dovesti na crnu listu fudbalskog saveza, koji bi im mogao uskraćivati za informacije i zahteve za intervjue te akreditacije.

Ipak, ovih dana je odlučio da ustupiti ugledni novinar Hose Ramon Fernandes.

On je za politički dnevnik Proceso otkrio zašto zapravo Ćićarito, koji danas igra u Los Anđeles Galaksiju, neće biti u Kataru.

Nejmar, Ćićarito
foto: EPA/Robert Ghement

- Tata Martino nam je priznao da je Ćićarito unajmio dve prostitutke za sebe tokom puta u Njujork i San Antonio. Svi su ga odbili jer nisu hteli da se kompromituju, posebno zato što ih je mnogo oženjenih. Optuženi su da su učestvovali u orgijama i žene su im bile besne nakon toga. Ćićarito se nije na vreme pokajao, nego je sve negirao - otkrio je Fernandes.

Fernandes je u istom intervjuu otkrio da je osoba iz saveza odgovorna za dogovaranje prostitutki za slavnog napadača otpuštena.

Danas ta osoba, navodi novinar, radi u FIFA i daleko je od meksičkog fudbala.

- Ćićarito bi rekao da postiže golove kad god bi imao probleme u braku. Zbog toga neće igrati na Svetskom prvenstvu. Zna da pogađa nosom, guzicom, ali uvek će biti samo Ćićarito. Vela je bolji, ali nema mentalitet pobednika - zaključio je Fernandes.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.