Reči Dejana Radonjića pred meč sa Efesom uneće nemir među zvezdaše!
Foto: Saša Pavlić Koky

Ozbiljne neprilike

Reči Dejana Radonjića pred meč sa Efesom uneće nemir među zvezdaše!

Trener crveno-belih ispričao je kakva je situacija pred utakmicu i nimalo nije naivna
Objavljeno: 14:44h
foto: Saša Pavlić Koky

Radonjić ima problema sa povredjenim igračima, a posle večerašnjeg treninga će znati na koga će moći da računa za sutrašnji duel.

- Više smo u procesu rehabilitacije nego u trenažnom procesu. Dangubić od subote kreće sa trčanjem, Kuzmić ima nezgodnu povredu, ali juče je trenirao, dok Jović nije trenirao od Panatinaikosa. Nezahvalno je prognozirati. Do sada smo uspeli da iznesemo izostanak Dangubića, ali da se još neko povredi, to bi bilo previše i za neke druge evroligaške ekipe. Izdržavamo ali nije lako. Ako to iznesemo protiv Efesa moram naći neku posebnu reč za to, koja do sada nije upotrebljena - rekao je on.

foto: Beta/Branislav Božić

Zvezda ima 12 pobeda i osam poraza i ako pobedi Efes imala bi četiri pobede više u odnosu na devetoplasiranu ekipu i velike šanse da ode u drugu fazu.

- Za ovih 20 utakmica svaka je bila važna. Bilo je velikih optimista koji su mislili da ćemo imati tri, četiri pobede. Ako se spolja vrši pritisak, to nas ne opterećuje. Dobro radimo, žao mi je što nismo potpuno spremni, ali daćemo sve od sebe. Mnogo toga ima da se dogodi do kraja, treba biti strpljiv. Mi smo apsolutno čvrsto na zemlji i to jasno pokazujemo svakog dana - naveo je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.