Reči Dejana Radonjića pred meč sa Efesom uneće nemir među zvezdaše!
Foto: Saša Pavlić Koky

Ozbiljne neprilike

Reči Dejana Radonjića pred meč sa Efesom uneće nemir među zvezdaše!

Trener crveno-belih ispričao je kakva je situacija pred utakmicu i nimalo nije naivna
Objavljeno: 14:44h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa zbog zdravstvenog problema ne dočekuje utakmicu protiv Efesa u Evroligi u najboljoj situaciji, ali da nije pod pritiskom i da će dati sve od sebe da ostvari dobar rezultat.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Odigrali smo 20 utakmica u Evroligi i svaka je bila teška. Čeka nas Efes, a posle toga imamo još 10 utakmica u Evroligi. Nismo u sjajnoj poziciji, nismo u sjajnom momentu, ali izaći ćemo sa svim raspoloživim snagama da damo sve od sebe, a videćemo za koliko će nam to biti dovoljno - rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

foto: Saša Pavlić Koky

DAN RADONJIZMA: Svi oni momenti zbog kojih su Delije padale u trans! (FOTO) (VIDEO)

Košarkaši Zvezde igraju sutra protiv Efesa u hali "Aleksandar Nikolić" utakmicu 21. kola Evrolige.

- U prvoj utakmici Efes nas je apsolutno nadigrao, dali su nam 100 poena i jedino u tom meču nismo bili konkurentni. Oni su veoma kvalitetni, imaju iskusan tim, dobro šutiraju sa svih pozicija. Ove sezone smo mnogo puta igrali dobro u odbrani, ali ovoga puta moramo da budemo još bolji kako bismo pobedili. Efes je ekipa koja je u poslednjih nekoliko utakmica odigrala kvalitetnije na gostovanjima. Svesni smo toga i moramo da pokušamo da njihov individualni kvalitet svedemo na minimum - naveo je on.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.