MUNJEVITA PESNICA U GLAVU: Pojavio se snimak tuče saigrača iz redova šampiona! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/TMZSports

zaklopio ga svetlosnom brzinom

MUNJEVITA PESNICA U GLAVU: Pojavio se snimak tuče saigrača iz redova šampiona! (VIDEO)

Ne zovu ga džabe "Darkness" (pomrčina, tama)

Objavljeno:

Već danima se priča o tuči na treningu šampiona NBA lige, Golden Stejta, gde su se sukobili Drejmond Grin i Džordan Pul.

Posle nekog vremena i spekulacija, konačno se pojavio i video spornog incidenta, gde se tačno vidi kako kontroverzni Grin udara svog mlađeg kolegu, objavili su sa TMZ-a.

Do svega je došlo zbog toga što je, navodno, Pul nazvao Grina "triple-single" igračem (da nije dvocifren ni u jednoj od glavnih statističkih kategorija), što je zasmetalo "Pomrčini".

Na snimku se jasno vidi kako dolazi, prvo se nagurava s njim, a kad ga Pul odgurne, Grin ga udara pesnicom u lice, posle čega Pul pada na zemlju pa se tek onda umešaju ostali košarkaši.

Očekuje se da Drejmond Grin zbog ovoga dobije suspenziju, te da se vrati u klub tek u subotu uveče, kada će se suočiti sa disciplinskom komisijom.

On je poznat kao vrlo prljav igrač koji obožava da provocira rivale što je na svojoj koži osetio i Nikola Jokić u prošlosezonskim duelima u plej-ofu. Ipak, Grin je na kraju odao priznanje "Džokeru" i sve se završilo sportskim pozdravom i zagrljajem.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.