SEZONA NIJE NI POČELA, VEĆ PUCA PO ŠAVOVIMA: Tuča 2 zvezde NBA šampiona, radila pesnica Jokićevog rivala!
Pukla ljubav: Drejmond Grin i Džordan Pul u zagrljaju, Foto: Adam Glanzman / Getty images / Profimedia

jako zagrevanje

SEZONA NIJE NI POČELA, VEĆ PUCA PO ŠAVOVIMA: Tuča 2 zvezde NBA šampiona, radila pesnica Jokićevog rivala!

Najpre su se uneli jedan drugom u lice, prenosi Šems Čaranija

Objavljeno: 07:54h

Samo što je počela NBA predsezona, imamo prvi skandal. I to u redovima šampiona.

Problematični Drejmond Grin iz ekipe Golden Stejt Voriorsa udario je saigrača Džordana Pula na treningu u sredu, preneo je prvi ovu vest Atletik.

Dvojica igrača su se najpre verbalno sukobili, pre gurkanja koje je eskaliralo kada je Grin zamahnuo i pesnicom udario Pula, rekli su izvori.

Prema informacijama, "došlo je prvo do sukoba tako što su se uneli jedan drugom u lice, posle čega je Grin udario Pula, pa su ih razdvajali", preneo je Šems Čaranija sa portala "Atletik".

Zvaničnici "Ratnika" sprovode istragu slučaja i Grinu preti kazna od strane franšize.

Pula nije povredio udarac i završio je trening pre nego što je napustio teren.

Navodno se Drejmond posle svega izvinio, mada pojedini mediji pišu i kako se "Pul promenio od početka trening kampa, od kada je saznao da će dobiti novi ugovor i mnogo veću platu."

Prema trenutnom ugovoru zaradiće oko 4 miliona dolara za ovu sezonu. Voriorsi žele da ga zadrže i spremni su da mu daju znatno veća primanja u narednim godinama.

Što se iskusnog Grina tiče, on čeka novi ugovor, ali bi ovakve stvari mogle skupo da ga koštaju. Nije prvi put da ulazi u sukob sa saigračima, poznato je i da je imao svađu sa Kevinom Durentom i da su mnogi tvrdili da je"Durantula" upravo zbog "Pomrčine" otišao iz kluba.

Grin je poznat kao vrlo prljav igrač koji obožava da provocira rivale što je na svojoj koži osetio i Nikola Jokić u prošlosezonskim duelima u plej-ofu. Ipak, Grin je na kraju odao priznanje "Džokeru" i sve se završilo sportskim pozdravom i zagrljajem.

Nikola Jokić, Drejmond Grin
foto: Printscreen/Twitter/DKY sports

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.