Šta je Džikić imao da kaže posle METEŽA i GUNGULE na meču sa FMP-om? (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

samo o sportu

Šta je Džikić imao da kaže posle METEŽA i GUNGULE na meču sa FMP-om? (FOTO)

Mnogih tema se dotakao strateg crno-belih
Objavljeno: 15:27h

- Na njegovom testiranju se desila zanimljiva stvar, o kojoj neću da pričam, a sad ga popravljamo. Mislim da će vrlo brzo biti u redu i da će igrati u Podgorici. Iskoristiću ovu priliku da pohvalim ove ljude koje ih leče. Filipa Mihajlovića, doktora Babića i Predraga Šapinu. Rade odličan posao sa igračima koji se vraćaju iz povreda. Situacija je bolja, ispred kalendara smo. Očekujem da pred kup budemo svi broju - rekao je Džikić.

Partizan razbio FMP uz ludnicu kakva dugo nije viđena u Pioniru! (FOTO) (VIDEO)

- Izvinjavam se, želim da kažem nešto, a ne znam kako drugačije. Hoću da poželim sve najbolje Sladjanu Stojkoviću, svima koji se bore protiv kancera, i mojoj majci koja je na terapiji. Ne znam šta da kažem, izdržite ljudi. To je važnije od svega ovog o čemu smo pričali - rekao je Džikić.

Pogledajte kako su Grobari vređali igrače FMP-a i Nebojšu Čovića u Pioniru (VIDEO) Plejmejker Branislav Ratkovica kazao je da je ovo bila važna pobeda za njegov tim.

Veličković molio Grobare da prestanu! Evo da li su ga poslušali! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

- Želeli smo da odigramo dobru utakmicu i odigrali smo kako smo se dogovarali. Osećam se dobro i zdravo. Nisam samo ja, ceo tim je odigrao dobru utakmicu. Sjajno smo povukli, svi smo odigrali na visokom nivou - rekao je Ratkovica. Na novinarsko pitanje o njegovom zdravstvenom stanju, on je kratko rekao da je imao problema sa fascijom (vezivno tkivo oko mišića), ali se onda uključio trener.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.