Šta je Džikić imao da kaže posle METEŽA i GUNGULE na meču sa FMP-om? (FOTO)
Foto: Fonet/aleksandar Koković

samo o sportu

Šta je Džikić imao da kaže posle METEŽA i GUNGULE na meču sa FMP-om? (FOTO)

Mnogih tema se dotakao strateg crno-belih
Objavljeno: 15:27h

Trener Partizana Aleksandar Džikić ocenio je da su njegovi košarkaši trijumfom nad FMP savladali dobrog protivnika, a pričao je i o drugim stvarima i na kraju uputio podršku svim ljudima koji se bore protiv raka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Moram da kažem da smo znali da će utakmica biti čvrsta i jaka. Znali smo kakvog protivnika imamo ispred sebe. Sa ovim trenerom imaju četiri pobede. (Džona) Bolden je 'eksplodirao' od kad je došao (trener Branko Maksimović) Maksa, (Filip) Čović igra dobro, (Dragan) Apić igra dobro - rekao je Džikić novinarima posle utakmice.

HAOS SE NASTAVIO! Birčević u klinču sa igračima FMP-a! Partizan je pobedio FMP sa 97:70 u 19. kolu Jadranske lige. - Pravo da vam kažem, posle poraza u Ljubljani, ovo nam je dosta bilo važno i pritisak je bio veći na nama nego na njima. Odgovorili smo pametno. Bilo je grešaka, ali grešaka će uvek biti. Stvarno mislim da samo pobedili dobrog protivnika, sa mnogo talentovanih igrača, koji zna šta hoće i koji će sigurno pobedjivati posle ovog poraza od nas - rekao je Džikić.

- Znali smo da će biti jaka utakmica, da su sa Maksimovićem eksplodirali Čović i Holden, ostvarili četiri pobede. Imali smo veći pritisak posle poraza u Ljubljani, a mislim da smo pobedili dobrog i talentovanog protivnika, koji će i posle nas pobeđivati. Mogli smo i bolji u fazi defanzivne tranzicije. Nije prijatno kada se čuje sve to sa tribina. Vređali su i mene, vređaće me opet. Nemam šta pametno da kažem. To je njihova odluka - rekao je Džikić za "Blic" posle utakmice.

HAOS SE NASTAVIO! Birčević u klinču sa igračima FMP-a!

On je kazao da bi Džamont Gordon trebalo da donese mnogo toga kada se vrati, kao i da nije želeo da prihvati rizik da Nenad Krstić igra za Partizan u trenutnom zdravrsvenom stanju. Trener je kazao da očekuje da će američki košarkaš biti u timu za meč u Podgorici, sledećeg vikenda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.