KORAĆ NE MRDA IZ NIŠA: Nacionalni Kup će se igrati u Čairu! (FOTO)
Foto: Fonet

ČEKA NAS SPEKTAKL

KORAĆ NE MRDA IZ NIŠA: Nacionalni Kup će se igrati u Čairu! (FOTO)

Prodaja karata krenuće 7. februara. Cena kompleta karata za tribine iznosiće 2.000 dinara, a za parter 4.000 dinara. Cenu pojedinačnih karata naknadno ćemo odrediti
Objavljeno:

Predsednik Regionalnog košarkaškog saveza Istočne Srbije Uroš Parlić rekao je da će pismo o namerama omogućiti da grad uplati tom košarkaškom savezu dva miliona dinara za organizaciju Kupa Radivoja Koraća.

- Prodaja karata krenuće 7. februara. Cena kompleta karata za tribine iznosiće 2.000 dinara, a za parter 4.000 dinara. Cenu pojedinačnih karata naknadno ćemo odrediti - kazao je Parlić.

On je izjavio da će se karte za Kup Radivoja Koraća prodavati na biletarnici hale Čair i u prostorijama Turističke organizacije Niš.

foto: Saša Pavlić Koky

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je da se nada da će grad uspeti da sledi tradiciju i da će se pokazati kao dobar domaćin tog značajnog sportskog dogadjaja.

Plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća obezbedili su Crvena zvezda, Partizan, Mega Leks, FMP, Dinamik, Vršac, Spartak Subotica i Dunav iz Starih Banovaca.

foto: Saša Pavlić Koky

Četvrtfinalni mečevi kupa igraju se 16. i 17. februara, polufinala su na programu u subotu, 18. frebruara, dok je finale na programu 19. februara. Trofej brani Mega Leks, koji je u prošlogodišnjem finalu pobedio Partizan sa 85:80.

BONUS VIDEO: Član stručnog štaba AEK-a špijunira tajm-aut Partizana

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.