Sokoli su leteli visoko, ali je Partizan ipak uspeo da nastavi fenomenalan niz! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

aba liga, 17. kolo

Sokoli su leteli visoko, ali je Partizan ipak uspeo da nastavi fenomenalan niz! (VIDEO)

Utakmicu u hali "Aleksandar Nikolić" gledalo je oko 5.000 ljudi. U sastavu Partizana posle dva meseca našao se i Djordje Majstorović, ali nije ulazio u igru
Objavljeno:

Ekipa iz Skoplja pokušala je u poslednjoj deonici da napravi preokret. Sokoli su posle vodjstva Partizana 63:47 prišli na 69:62. Stefan Birčević je tada postigao trojku, a crno-beli su odbili poslednji pokušaj Karpoša. Partizan je predvodio Novica Veličković sa 17 poena i šest skokova. Vilijam Hečer postigao je 16 poena, a Stefan Birčević završio je utakmicu sa 10 poena i sedam skokova.

Najefikasniji u Karpošu bili su Bojan Trajkovski sa 19 i Zoran Vrkić sa 18 poena. Utakmicu u hali "Aleksandar Nikolić" gledalo je oko 5.000 ljudi. U sastavu Partizana posle dva meseca našao se i Djordje Majstorović, ali nije ulazio u igru.

PARTIZAN: Vrabac 14, Jovanović, Tanasković, Veličković 17, Majstorović, Birčević 10, Koprivica, Andrić, Hečer 16, Pot 9, Karahodžić 2, Luković 8.

KARPOŠ: Jakimovski, Peri 12, Vrkić 18, Sokolov 3, Penov, Sapundžijev, Trajkovski 19, Šepa 1, Knežević, Labović 9, Zeković 10, Mavra.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.