Olimpijakos vlada Atinom, Fener se provukao protiv Armanija, Real posle velike borbe slavio nad CSKA! (VIDEO)
Foto: AP

Evroliga, 16. kolo!

Olimpijakos vlada Atinom, Fener se provukao protiv Armanija, Real posle velike borbe slavio nad CSKA! (VIDEO)

Što se drugih terena tiče, Bogdan Bogdanović se vratio na teren u pobedi Fenera, a pirejski derbi je stvarno bio odlična utakmica
Objavljeno:

Košarkaši Fenerbahčea upisali su desetu pobedu u tekućoj evroligaškoj sezoni, ali su do trijumfa nad EA7 Olimpijom iz Milana došli uz dosta muke. Posle 70 dana za turski sastav zaigrao i Bogdan Bogdanović.

Izabranici Željka Obradovića slavili su teže nego očekivano, na kraju je bilo 86-79 za istanbulski sastav. Briljirali su Ekpe Judo i Džejms Nunali u dresu Fenera, meč je završio sa 19 poena i pet asistencija, dok je bivši centar Klipersa upisao 18 poena i osam skokova.

U poraženom sastavu, 20 poena Mantasa Kalnijetisa, 15 je dodao bivši igrač Fenera Riki Hikman, a po 12 su upisali Meklin i srpski reprezentativac Miroslav Raduljica.

Bogdan nije uspeo da se upiše u strelce za nešto više od jedne četvrtine na terenu, dok je Nikola Kalinić dao deset poena, uz po dva skoka i asistencije!

DOVIĐENJA, PRIJATNO! Zvezda je toliko unakazila Žalgiris, da mu i sopstveni NAVIJAČI ZVIŽDE! (VIDEO)

Poslednju utakmicu odigrali su Real i CSKA u Madridu, a na njoj je slavio Kraljevski klub rezultatom 95:85.

Najbolji pojedinac na toj utakmici bio je Jonas Mačijulis sa 20 poena, dok je za CSKA najbolji bio Nando de Kolo sa 18, mada ni on nije bio u pravoj i prepoznatljivoj formi. Teodosić je postigao 13poena, uz šta je dodao i 5 asistencija.

Rezultati:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Četvrtak:

Anadolu Efes - Galatasaraj 84:73 Bamberg - Barselona 85:65 Makabi Tel Aviv - Darušafaka 93:92 Baskonija - Uniks 102:70 Petak: Fenerbahče - Armani 86:79 Žalgiris - Crvena zvezda 61:77 Olimpijakos - PAO 77:69 Real Madrid - CSKA 21.00

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.