Šampion na 16 sati! Koga je izbacio iz svlačionice, pa dobio otkaz? Vlade Đurović o Draženu i drugim nepoznatim detaljima karijere! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Samo za espreso

Šampion na 16 sati! Koga je izbacio iz svlačionice, pa dobio otkaz? Vlade Đurović o Draženu i drugim nepoznatim detaljima karijere! (FOTO) (VIDEO)

Čovek čija je trenerska karijera trajala 36 godina, ima i te kako puno priča, pa nam je zbog toga i opširan intervju bio malo za sve što smo želeli da čujemo
Objavljeno: 20:11h

Proslavljeni košarkaški stručnjak Vlade Đurović, rado se odazvao pozivu naše redakcije i dao intervju u kom ćete čuti neke izuzetno zanimljive stvari, koje do sada niste imali prilike.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Čovek čija je trenerska karijera trajala 36 godina, ima i te kako puno priča, pa nam je zbog toga i opširan intervju bio malo za sve što smo želeli da čujemo.

Izgleda kao Kukoč, ima pregled igre kao Bodiroga, kreće se kao Dražen, a dodaje kao Teo! Ko je u pitanju? (FOTO) (VIDEO)

Izazvali bi Amere: Idealni tim najboljih košarkaša istočne Evrope koji su igrali u NBA! (VIDEO)

Bio je šef stručnog štaba u 26 klubova, promenio čak 13 zemalja, zbog čega je apsolutni rekorder u tom segmentu, ali, daleko od toga da nije imao uspeha.

Ameri priznali: Naš Drim tim nije najbolja ekipa u istoriji, nego tim zemlje raspadnute u krvi! (FOTO) (VIDEO)

Jedini je trener na planeti zemlji koji je u svom vlasništvu držao titulu

nacionalnog prvaka svega 16 sati!

Kao strateg OKK Beograda, okončao je karijeru, ali i sada u penziji, pomno prati dešavanja kako u srpskoj, tako i evropskoj, odnosno svetskoj košarci.

foto: Filip Plavčić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.