DESILO SE ČUDO! Harden i drugari nerealnim nastupom upisali imena u istoriju NBA lige, a Marjanović... (VIDEO)
Foto: Fonetap

NISU SA OVE PLANETE

DESILO SE ČUDO! Harden i drugari nerealnim nastupom upisali imena u istoriju NBA lige, a Marjanović... (VIDEO)

Zahvaljujući fenomenalnim partijama ove sezone, Rokitsi imaju skor 20-7 i nalaze se na četvrtom mestu Zapadne konferencije
Objavljeno: 12:32h

- Hakim je najbolji igrač Hjustona svih vremena, jedan od najboljih koji su ikada igrali košarku i tačka. Zato je ovo čast, hvala saigračima i trenerima koji su mu pomogli - rekao je Harden.

Erik Gordon je postigao sedam trojki i meč završio sa 29 poena, Trevor Ariza pet trojki, ukupno 20 poena. Zahvaljujući fenomenalnim partijama ove sezone, Rokitsi imaju skor 20-7 i nalaze na četvrtom mestu Zapadne konferencije.

Boban Marjanović je ponovo presedeo meč svoje ekipe.

Detroit je u u gostima poražen od Vašingtona sa 122:108, a naš centar nikako da dobije priliku u redovima svog novog kluba.

Jedna od zvezda večeri bio je Nikola Vučević.

Crnogorski reprezentativac je povratak u ekipu Orlanda posle tri meča zbog povrede obeležio dabl-dabl učinkom u pobedi njegovog tima nad Bruklin Netsom (118:111).

Vučević je za 31 minut postigao 21 poen (devet od 19 šut iz igre), ostvario deset skokova i četiri asistencije, ali zabeležio i tri blokade.

Mirza Teletović je postigao 13 poena i osam skokova u ubedljivoj pobedi Milvokija u Čikagu od 95:69, a Dario Šarić je dao sedam za Filadelfiju, koja je izgubila od Lejskersa rezultatom 89:100.

foto: Prinscreen/Flashscore.com

(Espreso.co.rs/B92.net)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.