KOLOSALNO IZNENAĐENJE: Šta je to rekao Sale Đorđević, a neće se nikako svideti Teovim fanovima? (VIDEO) (FOTO)
Foto: Fonet

NEOČEKIVANO!

KOLOSALNO IZNENAĐENJE: Šta je to rekao Sale Đorđević, a neće se nikako svideti Teovim fanovima? (VIDEO) (FOTO)

Baš niko u Srbiji nije očekivao da će njegov izbor biti ovakav!
Objavljeno:
foto: Filip Plavčić

Preneo sam svoju strast u reprezentaciju Srbije, naš cilj je da se naša himna poslednja čuje na prvenstvu. To nam je cilj i na Evropskom prvenstvu sledeće godine. To je moja misija! - naglašava Đorđević.

A, kada je u pitanju odnos sa Teodosićem?

- Pronašli smo neku iskrenu vezu i veoma sam srećan zbog toga. On je naš kapiten, naš najbolji igrač, najbolji u Evropi. On me zadivljuje u svakoj utakmici. Mi imamo pravila, ali on ima pravo da našu igru 'oboji' svojim talentom. Ali, igrači kao što su on ili Ljulj nisu tipk igrača kojima možeš na tabli da nacrtaš akciju i kažeš igraj 'pik en rol', nego im jednostavno kažeš: 'Igraj'! Takođe, našem karakteru 'boju' daje Stefan Marković, speo je to da prenese na ceo tim, a nepredvidivost je Miloševa stvar. Imamo i druge talente poput Jokića, Bogdanovića, koji je ove godine bio konkretniji, ali može i još bolje. Bjelica je veoma kreativan, Raduljica zntno napredovao poslednjih godina. Uživam radeći sa njima - dodao je!

Na kraju je pričao i u kom aktuelnom igraču vidi sebe, a u pitanju nije Srbin!

- On voli da bude šef, on želi da preuzme komandu na terenu, želi da pobeđuje. Vidim sebe u njemu. Donosio sam slične odluke kao i on u njegovim godinama - iznenadio je celokupnu srpsku košarkašku javnost!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.