ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: Teško je breme Partizana, imali smo neviđen pritisak posle primljenog gola!
Foto: Starsport©

ISKRENO

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: Teško je breme Partizana, imali smo neviđen pritisak posle primljenog gola!

Partizan je sačuvao dva boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala, a već za tri dana očekuje ga gostovanje Spartaku u Subotici

Objavljeno:

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je zavšnica utakmica sa Mladosti iz Lučana jasno pokazala kakvo breme sa sobom nosi dres Partizana. Temperamentni smatra kaže da je njegova ekipa bojažljivo ušla i završila meč, a da je sve između bilo onako kako treba.

Crno-beli su kontrolisali utakmicu, ali su onda dozvolili protivniku da ih potpuno poremeti nakon gola Milana Bojovića u 88. minutu. Praktično već u sledećem napadu, veliku grešku je napravio Nemanja Miletić, koji je izbacio Nemanju Obradovića u stopostotnu šansu, ali je iskusni golgeter u situaciji jedan na jedan sa Aleksandrom Popovićem gađao preko prečke, a crno-beli potom odbranili 2:1 i prvo mesto Superlige.

- Kako da se osećam... Teško je breme Partizana, imali smo neviđen pritisak posle primljenog gola. Prethodno smo apsolutno kontrolisali utakmicu, promašivali smo i nemoguće, a onda došli u situaciju da osetimo koliko je teško breme Partizana. Idemo dalje, vratili smo se posle teške utakmice pritiv Crvene zvezde. Krenuli smo meč bojažljivo, završili bojažljivo, sve ostalo je bilo dobro - rekao je Stanojević.

Partizan je sačuvao dva boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala, a već za tri dana očekuje ga gostovanje Spartaku u Subotici.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.