Zvezdaši posle ovog poteza kluba nemaju opravdanje ako se ne pojave na meču sa Radničkim!
Foto: Filip Plavčić

Delije, znate šta vam je činiti

Zvezdaši posle ovog poteza kluba nemaju opravdanje ako se ne pojave na meču sa Radničkim!

Crveno-beli su nastavili tradiciju, a ujedno i dali priliku navijačima da poprave utisak sa poslednjih nekoliko mečeva na Marakani
Objavljeno: 15:36h

- Uskoro ćemo iza sebe ostaviti godinu u kojoj je Crvena zvezda osvojila još jednu šampionsku titulu. Godinu u kojoj je naš klub bio najefikasnija ekipa u Srbiji. Ostavićemo iza sebe godinu u kojoj je viđeno mnoštvo lepih poteza, atraktivnih golova, serija pobeda.

Poslednja utakmica u 2016. godini koja će biti igrana na stadionu "Rajko Mitić" biće duel između šampiona Srbije Crvene zvezde i Radničkog iz Niša. Ujedno, ovo će biti i utakmica na kojoj će Crvena zvezda proslaviti jesenju titulu. Upravo iz ovih razloga, odlučeno je da 10. decembra kapije našeg stadiona budu otvorene za sve navijače, kako bi pozdravili fudbalere koji su izneli najveći teret ove jeseni, a pred tromesečnu pauzu tokom kojih neće biti utakmica na najvećem srpskom stadionu - piše u saopštenju na sajtu Crvene zvezde.

Crveno-beli su inače isto postupili i pre godinu dana kada je takođe bio slobodan ulaz za navijače u poslednjem meču godine.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.