A GDE JE PEČAT? Vučelić razrešio misteriju s Vlahovićem i najavio kazne!
Foto: Saša Pavlić Koky

Vučelić razrešio misteriju

A GDE JE PEČAT? Vučelić razrešio misteriju s Vlahovićem i najavio kazne!

Predsednik kluba, Milorad Vučelić, najavio je da će kazniti odgovorne za "slučaj Vlahović"
Objavljeno: 10:36h

- Vlahović uvek ima lekarski pregled, imao je i na utakmici sa Napretkom. Superliga će možda moći da nas kazni, ali samo novčano. Nema drugih elemenata i mogućnosti za oduzimanje bodova - rekao je Vučelić i najavio kazne za one kojima se dogodio propust.

ZA RUBRIKU VEROVALI ILI NE: Otkrivena je prava istina oko Vlahovićeve registracije! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

- Kaznićemo što nisu uneli u dokumenta da je pregled obavljen, ali nećemo nikog streljati. Svi pregledi su uredno završeni, o tome postoji potvrda, ali nije unesen pečat u knjižicu. Sve je obavljeno na vreme, propust je administrativne prirode i to je zaista baš loše. Nije nikako dobro praviti takve propuste i biće pokrenut disciplinski postupak protiv odgovornog lica - dodaoje Vučelić.

Kada je reč o kazni od strane Superlige, direktor takmičenja, Vladimir Bulatović, je rekao da crno-bele neće očekivati kazna u vidu oduzimanja bodova.

foto: Saša Pavlić Koky

- Suština je da je Vlahović imao obavljen lekarski pregled i za utakmicu sa Napretkom, ali je, ponavljam, greška što ljudi iz Partizana to nisu upisali i overili u knjižici. Mi smo imali taj papir o lekarskom pregledu, ovde se radi o klasičnom administrativnom propustu kluba - rekao je Bulatović.

(Espreso.co.rs / Izvor: Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.