LUDILO I ŠOK U PIONIRU: Partizan prokockao već viđenu pobedu, Hečer od junaka do tragičara! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Liga šampiona, 7, kolo!

LUDILO I ŠOK U PIONIRU: Partizan prokockao već viđenu pobedu, Hečer od junaka do tragičara! (VIDEO) (FOTO)

Crno-beli Rej Alen promašio je odsudno slobodno bacanje u poslednjim sekundama produžetka, zbog čega je Sasari slavio
Objavljeno: 22:45h

5. minut produžetka - Hečer promašuje još jedno slobodno bacanje, Partizan ima plus jedan! Trojku je pogodio Karter! Partizan ima napad za produžavanje ove utakmice, ili eventualno ako da trojku, za pobedu! MA NEVEROVATNO! Šta se, bre, ovo događa???

Vilijam Hečer je iz nerealne pozicije izvukao tri slobodna bacanja! Ako pogodi sva tri, ponovo je nerešeno! Do sada, u odsudnim momentima ovog meča, gađao je 3/6 sa linije penala!

Promašio je drugo! Šteta! Treće je pogodio, pa je Federiko Paskini uzeo još jedan tajm-aut! Njegov tim ima šansu za pobedu koju je iskoristio!

3. minut produžetka - Luković vraća prednost Partizanu, a Lejsiju je sa druge strane lopta pobegla u aut! Samo jedno bacanje pogodio je Hečer, pa je svega +2, umesto +3!

2. minut produžetka - Sasari je došao do prve prednosti još od druge četvrtine!

40. minut - Kakav kiks crno-belih! Partizan je napravio još jedan neverovatan faul, a uz to, Olaseni je pogodio za dva i imaće penal za pobedu! Vreme je isteklo, sada ostaje samo da se vidi da li će sreća pogledati crno-bele! I PROMAŠIO JE!!! NEVEROVATNO!!! Idemo i u produžetak!

40. minut - Promašio je poslednje slobodno bacanje, Partizan ima napad... Sasari pravi faul na manje od jednog napada do kraja! Džikić je uzeo tajm-aut!

40. minut - Neverovatno naivan faul Partizana! Karter se izvio, krenuo u šut za tri, a Birčević ga je faulirao! Tri slobodna bacanja za Kartera, peta lična za Birču! Kakva drama!!!

39. minut - Saketi je pogodio dvojku, uz to je i fauliran, pa Sasari odmah vraća dva plus jedan! Opet je samo +3 za srpsku ekipu!

38. minut - Duško Savanović dobio je petu ličnu grešku! Bratski od tebe, Dule :) Iz tog faula, Partizan je napravio ne dva, već tri poena, jer je Veličković sam uhvatio svoj otpadak sa penala! Bravo!

37. minut - Čeka nas nova luda završnica! Ratkovica je promašio za tri poena! + 3 je za Partizan!

35. minut - Veličković ubacuje svoj peti poen! +6 je za crno-bele! Savanović, sa druge strane, promašuje dva bacanja!

34. minut - +4 je za crno-bele! Ratkovica je promašio ceo obruč iz pokušaja za tri!

32. minut - Novica asistencijom za Marinkovića prekida seriju Sasarija, a onda Karter pravi faul u napadu! Da bi onda Novica posle asistencije uspeo i da pogodi za novih +5!

31. minut - Blickrig Sasarija! Samo je minus jedan!

30. minut - Karter je vratio Ratkovicinu trojku za 63:55 za crno-bele! Ali je onda posle sjajne banane Karahodžića iz nastavka pogodio Deveki za tri! Opet je propuštena prilika da se protivnik dotuče! Kraj treće četvrtine!

27. minut - VIL HEČER POSTIŽE TREĆU TROJKU U DRUGOM POLUVREMENU I SVOJERUČNO ODRŽAVA PARTIZAN U PREDNOSTI!!!

26. minut - Sasari je prišao svega na minus 6, a Uroš Luković je sa linije slobodnih bacanja promašio šansu za povećanje prednosti! A onda, Sasari prilazi na -3, šutem za tri poena koji je pogodio Lejsi! Jedno bacanje pogodio je Hečer na drugoj strani, pa Partizan opet ima +4!

25. minut - Veoma težak šut pogodio je Rok Stipčević! Trojka!!! 54:46 za domaćina!

24. minut - Čini se da crno-beli konačno igraju zrelu utakmicu! Samo da uspeju u onome što im najteže ide ove sezone! Da privedu meč kraju, da ga prelome...

22. minut - Gde je stao u prvom Partizan je nastavio u drugom poluvremenu!

20. minut - 46:38 je na poluvremenu! Partizan je bio daleko bolji u drugoj četvrtini, a Mihailo Andrić ju je zatvorio sjajnim šutem!

19. minut - Trenutno crno-beli veoma lepo čuvaju prednost koja je dvocifrena! 12:0 seriju imao je Partizan!

17. minut - Sasari nema apsolutno nikakvu igru u drugoj četvrtini! Treću ličnu grešku dobio je Duško Savanović, a Partizan ima dva slobodna bacanja za +12! Pogodio ih je Adin Vrabac!

16. minut - Fantastična odbrana Partizana. Crno-beli deluju daleko jače od kada je ekipa Sasarija izvela startnu petorku, a u tome im pomaže i Srbin Dule Savanović, koji je promašio već dve trojke koje je probao da pogodi!

15. minut - Serija slobodnih bacanja, koja u ovom trenutku odgovara Partizanu zbog laganijeg tempa!

14. minut - Dva slobodna bacanja pogodio je Dule Savanović za 30:28!

13. minut - Prva prednost za crno-bele!

12. minut - Vanja Marinković je postigao dva slobodna bacanja za 23:24 u korist gostiju, a Partizan ima napad za prvo vođstvo na utakmici posle dobre odbrane!

11. minut - Veoma interesantan način navijanja Grobara! Zauzeli su ovaj mali deo terasice u Pioniru!

10. minut - Posle prve četvrtine, Sasari vodi sa 23:19! Moglo je da bude i gore po srpskog predstavnika!

9. minut - Uspevaju crno-beli da se održe rezultatski i pored visokog tempa koji im ne odgovara!

8. minut - Evo i nekih zapažanja popularnih "tviteraša"!

7. minut - Odlična dva-na-dva igra je zaslužna za ovu početnu prednost Sasarija!

6. minut - Prvi tajm-aut na utakmici zbog raspucane ekipe Sasarija zatražio je Aleksandar Džikić! Odmah potom, trojka Stefana Birčevića! Već pet poena je pogodio, ali je sa druge strane svojim maestralnim potezom uzvratio Duško Savanović!

5. minut - Dobar period igre Partizana krunisan je divnim zakucavanjem Uroša Luikovića! Međutim, sa druge strane, Lideka postiže svoj osmi poen! 4/4 iz igre!

Svaki antiglobalista će biti oduševljen onim što su Grobari uradili na utakmici Lige šampiona! (FOTO)

4. minut - Lagan ritam na početku utakmice! 9:4 za goste!

2. minut - Dva koša za goste postigao je Litvanac Lideka, s kojim Uroš Luković odmah ima probleme!

1. minut - Utakmica je počela! Prvo je Sasari pogodio trojku, pa je Birčević bio precizan za dva, da bi gosti povisili na 2:5! U nastavku, Frenk Robinson promašuje sve šutem za tri!

20:30 - Hala se malo napunila pred početak sportske predstave!

foto: Espreso.co.rs

20:26 - Evo i delića atmosfere pred utakmicu!

20:20 - Evo i stanja na tabeli, za one neupućene!

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

20:10 - Jedan od prvih navijača u Pioniru bila je dobro poznata majka trenera crno-belih Aleksandra Džikića, koja je jedan od najvernijih fanova ovog kluba!

foto: Espreso.co.rs

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.