SERGEJ: Vidim da postoji dosta tračeva o meni! SARI: Najveća je IZMIŠLJOTINA da sam u sukobu sa Milinković-Savićem!
Sergej Milinković-Savić i trener Lacija Mauricio Sari, Foto: Profimedia

oglasili se o "sukobu"

SERGEJ: Vidim da postoji dosta tračeva o meni! SARI: Najveća je IZMIŠLJOTINA da sam u sukobu sa Milinković-Savićem!

Španski vezista najviše ispašta od dolaska Sarija jer ovaj smatra da ako i on i Milinković-Savić igraju istovremeno, to remeti balans tima, mada je to savršeno funkcionisalo kod Simonea Inzagija

Objavljeno:

Velika prašina digla se u poslednjih nekoliko dana u Italiji jer su tamošnji mediji "na sva zvona" javljali da je srpski vezista Sergej Milinković-Savić u svađi sa trenerom Lacija Mauricijom Sarijem.

Pominjalo se da je Sergej napustio gala večeru kluba i da je povukao celi "balkanski klan" sa sobom, da je Sari tražio od predsednika Kladuija Lotita da ga kazni zbog ponašanja, da bi se u međuvremenu obojica javili i demantovali glasine.

- Vidim da postoji dosta spekulacija i tračeva o meni, ali ne marim za to. Samo želim da Lacio pobeđuje - poručio je Sergej koji je kao kapiten odigrao svih 90 minuta u pobedi Rimljana u Veneciji (3:1) u sredu veče i zabeležio asistenciju.

S druge strane, Sari je rekao da je tokom svog boravka imao samo jednu svađu - a da to nije ova sa Sergejem.

- Imao sam samo jednu svađu sa Luisom Albertom i to pre četiri meseca. Pročitao sam jednu od najvećih izmišljotina u skorije vreme, a to je da sam u sukobu sa Milinković-Savićem.

Mauricio Sari
foto: Profimedia

Španski vezista najviše ispašta od dolaska Sarija jer ovaj smatra da ako i on i Milinković-Savić igraju istovremeno, to remeti balans tima, mada je to savršeno funkcionisalo kod Simonea Inzagija.

Ove izjave umirile su navijače Lacija koji su bili zabrinuti da će SMS u januaru napustiti klub. Ovako, transfer, ukoliko ga i bude, ne bi trebalo očekivati pre leta. Što se samih "Orlova" tiče, oni su polusezonu završili na 8. mestu sa 31 bodom, uprkos pobedama nad gradskim rivalom Romom i aktuelnim šampionom i liderom Interom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.