UPRKOS "PROTERIVANJU" IZ KLUBA SMS CEO MEČ NA TERENU U POBEDI LACIJA! Mihina Bolonja UPISALA TRI BODA!
Foto: Profimedia

serija a

UPRKOS "PROTERIVANJU" IZ KLUBA SMS CEO MEČ NA TERENU U POBEDI LACIJA! Mihina Bolonja UPISALA TRI BODA!

Fudbaleri Lacija i Bolonje upisali su važne pobede u gostima nad Venecijom i Sasuolom u 19. kolu Serije A.

Objavljeno:

Lacio je kao gost pobedio Veneciju rezultatom 3:1, a najvažnija informacija jeste da je Sergej Milinković-Savić odigrao ceo meč, uprkos glasinama da će biti sklonjen pred ovaj meč i stavljen na transfer listu.

Lacio je poveo već u trećem minutu, Pedro je iskoristio asistenciju Marušića za 0:1. Na isteku pola sata igre, Forte je glavom pogodio za 1:1.

Na samom početku drugog dela igre, Kataldi je asistirao, a Aćerbi pogodio za 1:2. U finišu utakmice na scenu je stupio Sergej koji je najpre imao sjajnu intervenciju, glavom je izbio loptu i sprečio veliku šansu da Venecija dođe do boda.

U poslednjim trenucima meča, SMS je kao na tacni pronašao Luisa Alberta koji je volej udarcem potvrdio pobedu - 1:3, a taj pogodak pogledajte OVDE.

Tim Mauricija Sarija tako se ponovo vratio u borbu za LŠ. Lacio sada ima 31 bod, baš kao i Fiorentina i Roma, Juve ima 34, a četvrtoplasirana Atalanta 38.

U istom terminu, Bolonja je upisala ogromnu pobedu na gostovanju protiv ekipe Sasuola rezultatom 3:0.

Bolonja je dileme oko pobednika rešila u prvom poluvremenu, u 36. minutu pogodio je Orsolini, a u 44. Eron Hikej. Pobedu je potvrdio Santander u nadoknadi vremena.

Bolonja je sada skočila na 10. poziciju sa 27 bodova, Sasuolo ima 24.

Espreso/Sportske.net


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.