Posle ove izjave, svaki fudbaler bi voleo da igra za Antonija Kontea! (FOTO)
Foto: Reuters

ITALIJAN JE HIT

Posle ove izjave, svaki fudbaler bi voleo da igra za Antonija Kontea! (FOTO)

Bivši selektor "Azura" odgovarao je na pitanja novinara, a posle jednog odgovora vezano za piće, mnogima se promenio pogled na stratega Čelsija
Objavljeno:

Konte je od dolaska u Čelsi uveo pravila o ishrani fudbalera, ali ne i alkoholu kada imaju slobodne dane. On je rekao da veruje da njegovi igrači neće previše slaviti i da zbog toga nije potpuno zabranio alkohol.

foto: Fonet

- Posle utakmice, kada igrači imaju slobodno vreme, važno je da im date slobodu. Želim da moji igrači, u slobodno vreme, preuzmu odgovornost za svoje ponašanje. Pre svega zato što sam, kada sam bio fudbaler, imao takva iskustva i izlazio na piće posle utakmica.

To je normalno posle utakmice, pogotovo ako pobediš, da želiš da slaviš. Ali, uvek je važno da misliš i na narednu utakmicu - rekao je Konte, preneli su britanski mediji.

Mediji su spekulisali i da će Runi izgubiti kapitensku traku u reprezentaciji. Konte je rekao da se kao trener u Juventusu, Čelsiju i reprezentaciji Italije nikada nije susreo sa takvom situacijom.

- Takva situacija mi se nikada nije dogodila. Teško mi je da odgovorim da li mediji preuveličavaju, ali ako mi se tako nešto dogodi, obavestiću vas - rekao je Konte.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.