PARTIZAN BEZ NAJBOJEG STRELCA I PROTIV METALCA: U klubu imaju apsolutno razumevanje za Gomešovo zdravstveno stanje
Foto: Starsport / Peđa Milosavljević

ne vraća se na teren

PARTIZAN BEZ NAJBOJEG STRELCA I PROTIV METALCA: U klubu imaju apsolutno razumevanje za Gomešovo zdravstveno stanje

Male su šanse da bude i u timu za duel sa Kolubarom narednog četvrtka

Objavljeno: 15:37h

Moraće Partizan i u Gornji Milanovac bez prvog strelca Superlige. Zabrinuo je sve u Humskoj Rikardo Gomeš kad se u četvrtak jutro srušio na treningu pred meč sa Anortozisom, iz tog razloga je propustio završni susret grupne faze Lige konferencije, a izvesno ga neće biti ni na prvenstvenom duelu sa Metalcem, u ponedeljak.

Kako kažu crno-beli, sve vreme su u kontaktu sa Afrikancem, saopštio im je da se dobro oseća posle bolničkog tretmana, ali da, najverovatnije, nije u stanju da igra već za tri dana, a i kako bi kad je koliko juče bio priključen na infuziju, osećao vrtoglavicu, pa u klubu imaju apsolutno razumevanje.

Pogotovo što sami ističu da scena kad se strelac 22 gola u dosadašnjem toku sezone iz čista mira stropoštao na travu terena Sportskog centra „Zemunelo“ podsetila na onu kad je Dancu Kristijanu Erikisenu pozlilo tokom meča Prvenstva Evrope sa Finskom. Iz tog razloga su zakazana dodatna ispitivanja srca, pluća, pregled glave.

Markus Sepik, Rikardo Gomeš, FK Flora
foto: EPA/Andrej Cukić

Male su šanse da se Rikardo oporavi i za duel sa Kolubarom narednog četvrtka, čime je dodatno zakomplikovala kadrovska situacija u Partizanu. Od ranije su odsutni Bibars Natho, Lazar Marković, a i Danilo Pantić je pod znakom pitanja za naredna dva meča.

Sa druge strane, fudbaler koje ga menja u fenomenalnoj je formi. Tri gola je dao Marko Milovanović na poslednje tri utakmice i kad ga već lopta sluša logično je da povede napad crno-belih i protiv ekipe Milije Žižića.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.