SANIČANIN SREĆAN ZBOG PLASMANA DALJE: Ovo je velika stvar za nas!
Foto: Starsport©

izborili evropsko proleće

SANIČANIN SREĆAN ZBOG PLASMANA DALJE: Ovo je velika stvar za nas!

Crno-bele pre zimske pauze očekuju još dva meča u Superligi Srbije

Objavljeno: 11:30h

Fudbaleri Partizana plasirali su se u šesnaestinu finala Lige konferencija, pošto su na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 sa kiparskim Anortozisom, u poslednjem meču Grupe B.

Siniša Saničanin rekao je srećan zbog plasmana u nokaut fazu Lige konferencija, da je njegov tim pokazao koliko je veliki i da trener može da se svakog igrača.

- Izborili smo drugo mesto, prošli smo dalje i izborili evropsko proleće, ako se ne varam, sedmo u istoriji. Ovo je velika stvar za nas. Znali smo da će utakmica biti teška po ovako nezgodnom terenu, ali imali smo svoj cilj. Naravno, išli smo na pobedu, ali znali smo i da nam ovo odgovara. Veoma smo srećni što idemo dalje - rekao je Saničanin.

Siniša Saničanin, FK Partizan
foto: Starsport©

Partizan je bio oslabljen zbog povreda Lazara Markovića, Bibrasa Natha, Danila Pantića, a potom i Rikarda Gomeša.

- Imali smo nekoliko bitnih igrača koji su nam nedostajali. Bilo je par pehova za nas, ali je Partizan pokazao koliko je velik klub, da šef i stručni štab mogu da se oslone na sve igrače i koliko su svi igrači bitni. Odradili su svi momci zadatak na visini - rekao je Saničanin.

Iako je grupna faza Lige konferencija završena, crno-bele pre zimske pauze očekuju još dva meča u Superligi Srbije.

- Imamo još dva veoma bitna kola za nas. Moramo da nastavimo dalje, da odradimo jako još te dve utakmice do kraja i da zadovoljni idemo na pauzu - zaključio je Saničanin.

Fudbaleri Partizana, koji su lideri domaćeg šampionata, u ponedeljak gostuju Metalcu, u utakmici 20. kola Superlige Srbije, a poslednji meč u ovoj polusezoni odigraće na svom stadionu protiv Kolubare.

(Esreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.