TEŠKOM ARTILJERIJOM NA SRBIJU: Selektor Portugala svim snagama na "Orlove"!
Foto: Profimedia

juri se direktan plasman na mundijal

TEŠKOM ARTILJERIJOM NA SRBIJU: Selektor Portugala svim snagama na "Orlove"!

Selektor Portugalije, Fernando Santoš, odabrao je igrače na koje računa u preostala dva duela

Objavljeno:

Znamo da će "Orlovi" imati vraški težak zadatak da pobedom u Lisabonu 14. novembra naprave odlučujući korak i obezbede direktan plasman na Mundijal u Kataru.

Selektor Fernando Santos pozvao je u nacionalni dres 26 igrača za duele u Dablinu i Lisabonu.

Njegov spisak deluje, u dobroj meri, kao spisak igrača koji pretenduju na "Zlatnu loptu". Ne mora se pominjati Ronaldo, ali može da se napomene da je u odličnoj formi Žota iz Liverpula, koji je postigao dva gola u Beogradu, bio je precizan i protiv Atletiko Madrida.

Pre duela sa Srbijom (14. novembra), Portugalci gostuju u Republici Irskoj. Potrebna su im četiri boda za plasman na Mundijal.

GOLMANI: Antoni Lopez (Lion), Kosta (Porto), Rui Patrisio (Roma).

ODBRANA: Dalot (Mančester Junajted), Kanselo (Mančester Siti), Nelson Semedo (Vulverhempton), Danilo (PSŽ), Hose Fonte (Lil), Pepe (Porto), Ruben Dias (Mančester Siti), Nnuno Mendeš (PSŽ).

VEZNI RED: Palinja (Sporting), Ruben Neves (Vulverhemton), Vilijam Karvaljo (Betis), Bruno Fernandeš (Mančester Junajted), Žoao Mario (Benfika), Žoao Mutinjo (Vulverhempton), Mateus Nunjes (Sporting), Renato Sančez (Lil).

NAPAD: Bernando Silva (Mančester Siti), Andre Silva (Lajpcig), Kristijano Ronaldo (Mančester Junajted), Žota (Liverpul), Žoao Feliks (Atletiko Madrid), Rafael Leao (Milan), Rafa (Benfika).

(Espreso/Mozzart)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.