DUŠAN TADIĆ: Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, i uspeli smo da zabeležimo četvrtu pobedu iz četiri meča!
Foto: Profimedia

ODLIČAN JE BIO

DUŠAN TADIĆ: Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, i uspeli smo da zabeležimo četvrtu pobedu iz četiri meča!

Sjajan je osećaj pobediti ovako dobar tim na ovako lepom stadionu. Loše smo odigrali prvo poluvreme, lako smo gubili loptu

Objavljeno:

Srpski fudbaler i igrač Ajaksa Dušan Tadić rekao je da je sjajan osećaj pobediti Dortmund u Ligi šampiona, ali da je njegov tim igrao loše u prvom poluvremenu.

Ajaks je u četvrtom kolu Grupe C Lige šampiona pobedio u gostima Borusiju Dortmund sa 3:1.

- Sjajan je osećaj pobediti ovako dobar tim na ovako lepom stadionu. Loše smo odigrali prvo poluvreme, lako smo gubili loptu. Na poluvremenu smo rekli da moramo da ispravimo greške i da se brže oslobađamo lopte. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje, i uspeli smo da zabeležimo četvrtu pobedu iz četiri meča, što je odlično - rekao je Tadić, a prenela UEFA.

Fudbaler Ajaksa Nusair Mazraui je rekao da je malo ko verovao, osim njih samih, da Ajaks može da sabeleži četiri pobede iz četiri meča.

- Niko, osmim nas samih, nije verovao da možemo da zabeležimo četiri pobede iz četiri meča. Ovaj Ajaks je sposoban za sve. Posle lošeg prvog poluvremena, u drugom smo zaigrali bolje i po pet minuta držali loptu u našim nogama - rekao je Mazraui.

Ajaks je prvi u grupi sa maksimalnim učinkom, a u sledećem kolu će gostovati Bešiktašu.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.