Martinele, sudije degeni, bunkeraši, matorci drvoseče: Ove stvari treba zakonom zabraniti u balonima za fudbal! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Profimedia

Ministre, reaguj :)

Martinele, sudije degeni, bunkeraši, matorci drvoseče: Ove stvari treba zakonom zabraniti u balonima za fudbal! (VIDEO) (FOTO)

Svako od nas je bar jednom, ako ne i stotinak puta, završio termin u nekom od popularnih fudbalskih balona i poželeo da nekoga ubije, osakati, nekome izlomi kolena, ili bar napravi jednu solidnu sačekušu... Nažalost, ja to još nikada nisam uradio!!!
Objavljeno: 16:14h

2. Martinele

foto: Printscreen/youtube/JO VA

Kao golmanu, jasno vam je zbog čega mi one upadaju u oči! Kada god pomislim, dobro je, otišla je pored gola, lopta se odbije o martinelu, pa od moja leđa, i onda u mrežu. I tako na svakom terminu! Bukvalno svakom! Srećom, moji saborci su dovoljno kul da mi to ne zamere, ali... Definitivno stvar koju bih zabranio zakonom kada bih imao vlast bar na jedan dan :)

3. Sudije

E, ovo je poseban esnaf kretena! Ovde ne mislim na prave, licencirane fudbalske sudije, koje drljaju noge po busenju srpskih nižih liga, ili one "elitne", već o nekakvim priučenim idiotima koji su apsolutno na svakoj utakmici u centru pažnje. Evo, na primer, prošlog vikenda smo dali gol kojim smo izvukli bod tako što je sudija protivničkom igraču dodelio žuti karton, a onda nije zatražio da moj igrač sačeka zvižduk kako bi izveo slobodnjak, što je iznenadilo golmana i bilo zaslužno za lagano smeštanje lopte u mrežu!

Nije to sve... Kada smo igrali protiv ekipe koja se zove Aligatori (mrzim ih više nego Bila Klintona), koja je jedna od tehnički najnepotkovanijih u ligi (a koja je tu istu ligu osvojila, ili će je osvojiti bunkerom), vodili smo sa 3:0 i sudija je svirao poluvreme! Onda su oni počeli da se žale i da ga napadaju, pa je on produžio taj deo igre za još dva minuta (?!), a oni su nam dali gol. Na kraju smo poraženi sa 7:8!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.