Martinele, sudije degeni, bunkeraši, matorci drvoseče: Ove stvari treba zakonom zabraniti u balonima za fudbal! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Profimedia

Ministre, reaguj :)

Martinele, sudije degeni, bunkeraši, matorci drvoseče: Ove stvari treba zakonom zabraniti u balonima za fudbal! (VIDEO) (FOTO)

Svako od nas je bar jednom, ako ne i stotinak puta, završio termin u nekom od popularnih fudbalskih balona i poželeo da nekoga ubije, osakati, nekome izlomi kolena, ili bar napravi jednu solidnu sačekušu... Nažalost, ja to još nikada nisam uradio!!!
Objavljeno: 16:14h

Nedelja je jutro. Ustajem iz kreveta nikada srećniji u životu! Telefon mi je zazvonio, srce zaigralo!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Znao sam da me drugari zovu na fudbal! Standardni termin od sedam u okviru još uvek ne toliko popularne BALF lige (koja definitivno postaje sve poznatija i poznatija, kunem se nisam želeo da ih reklamiram).

Ustao sam, umio se, popio kafu, popušio pljugu (golman sam, može mi se) i uzeo telefon u ruke! Dopisujem se sa saigračima, ne možemo da dočekamo da izađemo na teren!

Međutim, onda dolazi taj trenutak koji smo toliko čekali cele nedelje! Naspram nas pojavljuje se ekipa od nekakvih balvana, za koje se vidi da pojma o fudbalu nemaju, dok kod nas igra pet bivših profesionalaca (jedan igrao na Madeiri, Kristijanovom rodnom mestu, jedan trener, jedan majstor futsala).

I tu kreću muke!

Stvari koje ću vam opisati su isključivo moj i lični stav nekih od saigrača sa kojima sam pričao... Predstavljam vam sve zbog čega bih bio spreman da se pobijem po prvi put od osnovne škole, kada me je najbolji ortak svaki dan gurao u žbunje!

1. Timovi koji igraju bunker ili koji parkiraju popularni tramvaj "šesticu" ispred svog gola

foto: Stefan Jokić

Nije da se hvalim, ali u toj amaterskoj balon ligi koju igramo, važimo za favorita! Mnogi bi time bili oduševljeni, ali većina nas nije! Zašto? Zato što apsolutno svaki tim protiv koga smo igrali stane u svoj kazneni prostor (a igra se 5+1), pa je taj bunker nemoguće probiti! Šta god radili, teško da ćete loptu koja je veća od one kojom se igra futsal, probaciti kroz šumu od 12 nogu i dve ruke! Još ako neko debeo igra protiv vas, ajao! Loše vam se piše!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.